Google Ngumumake Program Pambagi Penghasilan $ 1B karo Sampeyan!

Iku ora bener, mung umpan link.

Metacafe, sistem telusuran lan rangking video, mung ngungkuli $ 1,000,000 ing bathi bareng karo sing nggawe konten. Mike nglaporake manawa Revver uga entuk bathi bareng $ 1,000,000 ing taun iki.

Aku wis kritis Serangan Google marang panyedhiya konten sing njaluk pembayaran kanggo seko link. Michael Graywolf uga duwe… dheweke uga njupuk situs web utama kanggo tugas kanggo nggawe menyang Google Powers-That-Be.

Google negesake manawa mung nyoba njaga asil telusuran organik saestu organik Nanging, area abu-abu saka Ketentuan Layanan Google isih kabur. Paling anyar, Matt Cutts bisa uga menehi saran supaya SEMUA tautan ing postingan sing disponsori uga kudu diwenehi label kanthi label nofollow - ora mung panyedhiya link mbayar.

kien

Minangka salah sawijining 'panyedhiya konten', aku cenderung ndeleng tautan sing dibayar kanthi beda. Kaya Metacafe lan Revver ngakoni manawa dheweke ora duwe bisnis sing bisa ditindakake tanpa panyedhiya sing gegandhengan, bisa uga Google uga duwe.

Yen Google serius ngilangi tautan sing dibayar, mula kudu nuduhake penghasilan kanggo konten organik sing diuntungake (kanthi menehi tag karo tautan sing disponsori). Napa ora mbayar kula kanggo volume konten sing ngidini Google nyedhiyakake pangguna?

Google dudu Internet, wong-wong. Konten sampeyan, dudu milik Google. Kita sibuk banget kanggo njaluk perhatian Google nganti setengah wektu, mula kita bakal lali. Google wis nindakake tugas sing hebat banget ing posisi 'ndhuwur' wong liya ing internet.

Mbok wis waktune kanggo Search Engine anyar kanthi model bisnis anyar?

7 Komentar

  1. 1

    Aku ora nate krungu babagan metacafe sadurunge duwe program afiliasi, aku nate krungu program penghasilan bareng revver, yen wulan iki aku entuk dhuwit udakara $ 40, yaiku luwih saka sing dakasilake ing Google adsense go figure. Aku yakin google mesthine kudu nuduhake konten kanggo asil organik lan uga percaya yen kudu monetisasi youtube kanggo kabeh masarakat, tinimbang sawetara partikel sing dipilih

  2. 2

    Aku maca akeh artikel ala nalika ana wong sing sambat babagan kabijakan link mbayar Google lan rangking organik. '
    Artikel iki mung sing nerangake akeh kasunyatan sing nyata.
    Saka pihakku, aku kepengin ndhukung kabeh sing sampeyan ucapake.

  3. 3

    Google lan Yahoo ing prekara kasebut wis nemtokake aturan kanggo pangguna sing mung entuk manfaat kanggo Google lan Yahoo lan dudu komunitas pangguna. Temenan sampeyan bener ... Internet lan konten sing dilebokake dening pangguna kalebu pangguna, dudu direktori lan mesin telusuran. Tantangane yaiku kaya biasane, aspek monetisasi yaiku sing nyebabake sistem kasebut lan yen ana sing nyoba njupuk kauntungan supaya bisa cepet, dheweke bakal bisa menang kajaba pamrentah ... tembung sing ala… langkah-langkah ing… go figure .

    Matur suwun sampun matur

  4. 4
  5. 5

    Uga, cocog banget ing kene: buku favoritku (tau?) “Aturan Anyar Kanggo Ekonomi Anyar"Dening Kevin Kelley ngomong babagan kepiye keuntungan" superwinner "saka lingkungan ekonomi" sing menang "ing Bab 2 sing bisa diwaca kanthi online. Iku (lan kabeh buku) mesthi dibaca. Oh, BTW, iki ditulis sadurunge Google durung ana (utawa paling ora sadurunge wis misuwur.)

  6. 6

    Mbok wis waktune kanggo Search Engine anyar kanthi model bisnis anyar? Kita cenderung ora lali kepiye anyar lan ing kahanan fluks internet. Aku kelingan nangis nalika Northern Light nutup pencarian umum… lan HANYA saka perspektif konsumen. Kabeh ana kemungkinan lan ing kasus iki duwe pengarep-arep, nanging aku mikir manawa Google ana ing kategori "gedhe banget kanggo gagal" ... amarga kaya sing sampeyan ujarake ... dheweke dadi pemimpin amarga konsumen "nganggep" dheweke kaya ngono ... lan dheweke seneng banget. Lumayan padha karo masarakat sing nate mikir - "ah, tinggalen wae lan dakjaluk" njaluk tambang ".. apa ora bisa ditindakake." Sedhih banget. Matur nuwun kanggo artikel kasebut.

  7. 7

    Mbok wis waktune kanggo Search Engine anyar kanthi model bisnis anyar? Kita cenderung ora lali kepiye anyar lan ing kahanan fluks internet. Aku kelingan nangis nalika Northern Light nutup pencarian umum… lan HANYA saka perspektif konsumen. Kabeh ana kemungkinan lan ing kasus iki duwe pengarep-arep, nanging aku mikir manawa Google ana ing kategori "gedhe banget kanggo gagal" ... amarga kaya sing sampeyan ujarake ... dheweke dadi pemimpin amarga konsumen "nganggep" dheweke kaya ngono ... lan dheweke seneng banget. Lumayan padha karo masarakat sing nate mikir - "ah, tinggalen wae lan dakjaluk" njaluk tambang ".. apa ora bisa ditindakake." Sedhih banget. Matur nuwun kanggo artikel kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.