Google Analytics: Lacak Multiple Akun (Kode Anyar)

google analytics macem-macem kode

Asring kudu nglacak siji kaca ing macem-macem akun Google Analytics. Contone, mungkin sampeyan duwe macem-macem akun - siji kanggo klien lan siji kanggo agensi - lan sampeyan pengin muter data dadi siji. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nduwe akun loro kasebut ing saben kaca.

Iki minangka tugas sing gampang banget karo kode Urchin (pageTracker) lawas nanging luwih gampang karo skrip embed Google Analytics anyar sing diwenehake.

google analytics macem-macem kode

Sejatine, sampeyan mung nambah akun tambahan menyang larik _gaq! Yen sampeyan pengin nambah luwih akeh, sampeyan cukup ngganti "b" dadi "c" lan liya-liyane, lan liya-liyane. Elinga yen sampeyan ngeculake cookie karo saben akun sing ditambahake, mula aja kakehan.

3 Komentar

  1. 1

    Tip sing apik banget! Matur nuwun kanggo nuduhake Doug! Apa ana pengaruh sing mbebayani kanggo macem-macem kode ing situs yen dikonfigurasi kanthi bener? Kejaba nyebarake cookie tambahan ing endi wae?

    • 2

      Yen ana sing diatur kanthi bener. Yen sampeyan mung nempelake sawetara tag skrip sing beda ing sawijining kaca, bisa uga ngrusak cookie, tarif bouncing, lan statistik umume.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.