Google Analytics: Lacak Multiple Akun (Kode Anyar)

google analytics macem-macem kode

Asring kudu nglacak siji kaca ing macem-macem akun Google Analytics. Contone, mungkin sampeyan duwe macem-macem akun - siji kanggo klien lan siji kanggo agensi sampeyan - lan sampeyan pengin muter data dadi siji. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nduwe akun loro kasebut ing saben kaca.

Iki minangka tugas sing gampang banget karo kode Urchin (pageTracker) lawas nanging luwih gampang nggunakake skrip embed Google Analytics anyar sing diwenehake.

google analytics macem-macem kode

Sejatine, sampeyan mung nambah akun tambahan menyang larik _gaq! Yen sampeyan pengin nambah luwih akeh, sampeyan cukup ngganti "b" dadi "c" lan liya-liyane, lan liya-liyane. Elinga yen sampeyan ngeculake cookie karo saben akun sing ditambahake, mula aja kesusu banget.

3 Komentar

  1. 1

    Tip banget! Matur nuwun kanggo nuduhake Doug! Apa ana pengaruh ngrugekake kanggo sawetara kode ing situs yen dikonfigurasi kanthi bener? Kajaba saka panyebaran cookie tambahan ing saindenging papan?

    • 2

      Ora ana apa-apa yen dikonfigurasi kanthi bener. Yen sampeyan mung nempel sawetara tag skrip sing beda-beda ing sawijining kaca, bisa nyebabake kacilakan karo cookie, tingkat bouncing, lan statistik sakabèhé.

  2. 3

    Implementasi iki kayane ora bisa digunakake maneh kanggo salah sawijining situs kita. Apa sampeyan ngeweruhi ora bisa digunakake maneh? Apa ana gagasan kenapa bakal duwe?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.