Cara Nggunakake Google Analytics kanggo Ngapikake Upaya Pemasaran

ngapikake analytics google marketing

Kadhangkala aku mikir dheweke kudu ngganti jeneng Analytics kanggo questionalytics amarga Analytics kayane ora nyedhiyakake analisis sing sampeyan goleki… asring ngasilake pitakon. Yen sampeyan ora ngerti data ing saringan, segmen, lan diagram - sampeyan bisa uga nggawe asumsi sing elek adhedhasar cara narik laporan tartamtu.

Kasus kasebut, wong-wong ing Quicksprout nyedhiyakake statistik sing nguwatirake iki:

80% pengecer nggunakake Google Analytics kanthi salah.

Neil Patel, Quicksprout

Infographic mbukak pangguna liwat cara nambah metrik kanthi nganalisa laporan sing cocog, kalebu:

  1. Nambah lalu lintas organik nggunakake Pitakon SEO lan laporan kaca kebangkrutan.
  2. Nambah lalu lintas organik nggunakake laporan kata kunci sumber lalu lintas.
  3. Luangake wektu luwih fokus kanggo nyopir lalu lintas tambahan nggunakake laporan referensi top sumber lalu lintas.
  4. Gawe luwih akeh konten sing resonan karo pamirsa nggunakake laporan ringkesan isi.
  5. Copot bottlenecks liwat laporan aliran pangguna.
  6. Ngoptimalake seluler liwat laporan seluler.
  7. Gunakake laporan adat kanggo wawasan unik.
  8. Nggawe pribadhi konten lan tawaran nggunakake laporan pamirsa.

Cara Nggunakake Google Analytics kanggo Ngapikake Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.