Google Analytics entuk Antarmuka Pelaporan Cantik (Beta)

Mung nampa cathetan ing kothak mlebu lan kejutan hebat nalika mbukak Google Analytics. Dheweke duwe antarmuka nglaporake beta sing nyata banget. Jujur wae, aku pancen wiwit seneng Clicky amarga laporan gedhe. Nanging, bisa uga tetep saya tetep ing Google!

Pelaporan Beta Google Analytics

Mangkene link menyang Tur Produk kanggo Pelaporan Beta Google Analytics anyar.

5 Komentar

  1. 1

    Aku ngarep-arep bisa ndeleng nalika tumindak diuripake menyang versi anyar. Katon apik banget.

    Aku yakin sampeyan ora bakal ngeculake Clicky, mung elinga hyperlink sing gampang sing nggawa sampeyan langsung menyang titik asal saka pengunjung, lan integrasi Feedburner

  2. 2

    Aku nggunakake Clicky liwat Performancing.com. Aku seneng banget nganti saiki lan entuk layanan premium gratis setaun kanggo ditinjau ing blogku. Aku kepengin weruh apa Google wiwit kuwatir amarga kabeh layanan Stat sing muncul sing katon luwih apik lan luwih gampang digunakake.

  3. 3
  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.