Google Analytics: Aja Ngrekam Klik Subdomain minangka Bouncing

google Analytics

Akeh klien kita minangka Software minangka panyedhiya Layanan lan duwe situs web lan situs aplikasi. Kita menehi saran supaya loro kasebut bisa tetep pisah amarga sampeyan pengin gampang lan keluwesan sistem manajemen konten kanggo situs sampeyan, nanging ora pengin dicegah dening kontrol versi, keamanan, lan masalah liyane babagan aplikasi sampeyan. Nanging, iki bakal nantang tantangan nalika nerangake Google Analytics nalika mbukak rong akun kapisah - siji ing brosur (www.yourdomain.com) lan liyane ing subdomain (app.domain sampeyan.com). Sampeyan bisa uga duwe helpdesk ing subdomain liyane (support.domain sampeyan.com).

Pangguna sampeyan bakal asring ngunjungi kaca ngarep banjur klik link mlebu app utawa dhukungan… iki dietung minangka mumbul lan miring Panjenengan Analytics. Kanggo perusahaan sing duwe basis pangguna akeh, iki asring bisa ngasilake luwih akeh tinimbang kunjungan nyata menyang situs sing dikarepake. Mesthi wae, nuduhake akun Google Analytics umum lan ngaktifake subdomain bisa ngilangi masalah iki. Nanging, akeh perusahaan sing ora pengin nggabungake Analytics ing antarane situs brosur lan piranti lunak minangka platform layanan.

Wangsulane bisa uga cukup gampang - cukup lacak acara ing tautan menu sing ngeterake lalu lintas menyang subdomain kasebut. Pantulan yaiku nalika pengunjung tekan situs sampeyan lan ora duwe interaksi apa wae. Acara kasebut pancen interaksi. Dadi yen pengunjung teka ing situs sampeyan, banjur klik tautan sing nyebabake kedadeyan ora mumbul.

Pelacakan acara gampang dileksanakake. Ing teks jangkar, sampeyan mung nambah acara sing pengin dilacak.

Dhukungan

Yen sampeyan ana ing WordPress, ana plugin sing apik kanggo iki - Pelacakan Menu GA Nav, sing ngidini sampeyan nyiyapake nglacak acara ing menu utawa sampeyan bisa ngeklik kothak supaya ora bisa interaksi kabeh.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.