Alat sing Apik Kanggo Ngatasi Masalah Kode Pelacakan Google Analytics

Depositphotos 12483159 s

Oh, para pandhita ing Google nganggo kabeh alat! Minggu kepungkur, klien nemoni sawetara masalah karo pelacakan Google Analytics, nyoba mbagekake pengunjung sing wis mlebu log karo sing ora ana. Masalah utama kanggo pemecahan masalah yaiku supaya kedadeyan lan data sing bener dikirim menyang Google. Aku nuduhake dheweke carane ngatasi masalah nganggo tab Jaringan ing Alat Pangembang Google Chrome.

Pungkasan minggu iki, dheweke nuduhake siji sing luwih apik… Google duwe plugin Chrome dhewe, yaiku Debugger Google Analytics. Sejatine, nalika nguripake debugger, kabeh variabel sing dikirim menyang Google diatur kanthi becik ing JavaScript Console saka alat Pangembang Chrome:

Google Analytics Pelacakan Pixel Debugger

Sawetara review wis katon ... takon yen ndhukung utawa ora Universal Analytics (negesake manawa). Kita durung nganyari dadi Universal Analytics (durung) nanging katon bisa digunakake kanggo aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.