Google Analytics Mbukak Data Studio (Beta)

visualisasi data

Google Analytics wis diluncurake Data Studio, kanca kanggo Analytics kanggo nggawe laporan lan dashboard.

Google Data Studio (beta) nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo ngowahi data dadi laporan sing apik lan informatif sing gampang diwaca, gampang dituduhake, lan bisa dikustomisasi kanthi lengkap. Data Studio ngidini sampeyan nggawe nganti 5 laporan khusus kanthi editing lan enggo bareng tanpa wates. Kabeh gratis - saiki mung kasedhiya ing AS

Google Data Studio anyar visualisasi data produk sing nggabungake data ing pirang-pirang produk Google lan sumber data liyane - dadi laporan lan dashboard interaktif sing apik kanthi kolaborasi real-time internal. Mangkene conto laporan pemasaran:

Google-Analytics-Data-Studio

Kita wis conto sawetara alat sing apik sing integral karo Google Analytics kanggo nggawe laporan sing apik, kayata Wordsmith kanggo Marketing, platform sing dibangun kanggo agensi kanggo maneh, nyunting, lan ngirim pilihan standar laporan Google Analytics menyang klien. Iki katon kanggo saingan kanthi head to head, ngaktifake kustomisasi laporan sing bisa dituduhake kanthi gampang.

Tanpa alat, pangguna Analytics biasane ngekspor data banjur push menyang spreadsheet kanggo ngasilake laporan standar. Google Data Studio ngatasi iki, nyedhiyakake akses nyata-wektu sing langsung lan dinamis.

Fitur Google Data Studio:

  • Nyambung menyang Google Analytics, AdWords lan sumber data liyane kanthi gampang.
  • Nggabungake data saka macem-macem akun Analytics lan tampilan menyang laporan sing padha.
  • Ngatur laporan sing apik lan apik kanggo tampilan lan roso organisasi sampeyan.
  • Share mung data sing pengin dituduhake karo individu utawa klompok pangguna tartamtu.

Saiki, beta mbukak mung kanggo properti Amerika Serikat.

Coba Google Data Studio