Tip Google Analytics lan WordPress: Apa Konten Topanku?

Search Engine Optimization SEO

Google Analytics minangka paket sing cukup kuat, nanging kadang sampeyan kudu golek info sing dibutuhake. Siji item sing bisa dadi fokus karo Blog WordPress yaiku konten sampeyan sing populer. Ana rong cara kanggo ngenali konten sampeyan:

  1. Miturut kaca kasebut
  2. Miturut judhul artikel

Ing ngisor iki minangka gambar babagan cara ndeleng konten ndhuwur sampeyan. Pilih sawetara tanggal lan sampeyan bisa nemokake asil sing dibutuhake. Elinga, kaca ngarep sampeyan ora duwe judhul. Dadi, yen sampeyan pengin golek popularitas kolektif saka kiriman tartamtu, sampeyan kudu mriksa statistik dina sing dikirim uga statistik kaca / judhul tartamtu.

Kinerja Konten ing Google Analytics

Sampeyan uga bisa ndeleng kinerja postingan kanthi judhul - nanging aku saranake sampeyan priksa manawa header template sampeyan duwe judhul post sadurunge judhul blog. Aku kaget amarga akeh template sing dilebokake kanthi kosok balene! Mangkene kode kanggo nempel menyang header sing judhulé:

<? php wp_title (''); ?> <? php if (wp_title ('', false)) {kumandhang '-'; }?> <? php bloginfo ('jeneng'); ?>

Siji rekomendasi sing dakkarepake yaiku standar judhul kanggo mung tag, banjur gunakake Plugin SEO Yoast WordPress kanggo ngontrol konten. Sampeyan bisa ngeset standar lan uga nganyari judhul kanthi kirim kanggo ngoptimalake luwih suwe!

<? php wp_title (); ?>

Nyelehake judhul kiriman uga duwe kaluwihan mesin telusuran… nanging ing kasus iki, iki nggawe statistik konten luwih gampang diwaca 'kanthi judhul'.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.