Pratinjau: Google Analytics Versi 5

google analytics 5

Kita kanca liwat ing Marketpath nemokake pratinjau sing apik babagan rilis utama Google Analytic ing Youtube. Katon iki umume minangka rilis sing fokus ing panggunaan antarmuka, nanging fitur penting wis ditambahake ing laporan khusus lan dashboard.

google analytics 5

Punika video pratinjau saka Justin Cutroni:

Warta kasebut ora bisa nyebabake kedadeyan gedhe kaya Versi Webtrends 10 rilis wis, nanging warta gedhe kanggo pangguna Google Analytics. Aku asring guyon karo klien sing mbukak Google Analytics manawa bisa mbayar luwih murah kanggo lisensi Webtrends nalika kabeh bisa kerja kaya biasane. 🙂

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.