Nggabungake Google Adwords lan Salesforce karo Bizible Analytics

dashboard roi tenaga kerja

Bizible ngidini sampeyan nganalisa kinerja Adwords adhedhasar konversi tinimbang klik, ngidini sampeyan kerja kanthi unik karo Salesforce kanggo ngukur kinerja adhedhasar kampanye, grup iklan, konten iklan, lan level tembung kunci. Wiwit Bizible bisa digunakake karo nglacak kampanye saiki ing Google Analytics, sampeyan bisa kanthi gampang nglacak multi-kanal ing kampanye telusuran, sosial, mbayar, email lan kampanye liyane.

Fitur Utama sing didhaptar ing situs Bizible

  • ROI AdWords - ngidini sampeyan nginep ing ROI AdWords ing kampanye, grup iklan, konten iklan, lan level tembung kunci, supaya sampeyan bisa ngukur lan njupuk keputusan optimisasi telusuran adhedhasar penghasilan.
  • Pelacakan Multi-Saluran - nglaporake paramèter UTMs gaya Google Analytics langsung ing Salesforce, sing nggawe evaluasi lan ngoptimalake APA kampanye pemasaran online kanthi ROI gampang.
  • Sejarah Pimpin Rinci - Pasang tim sales kanthi informasi pemasaran sing dibutuhake kanggo nutup luwih akeh kesempatan. Deleng kepiye cara interaksi sampeyan karo situs sampeyan sadurunge dikonversi, ditambah kabeh info pemasaran sing relevan.
  • Laporan Khusus - Pemasaran online dadi luwih rumit lan fragmen. Gawe laporan saham sing bisa ditrapake, plus laporan khusus sing meh ora winates supaya cocog karo bisnis sampeyan.
  • Multiple Integrasi - Saka update cepet Salesforce menyang otomatisasi pemasaran, sistem manajemen konten lan uga Optimis kanggo Tes A / B. 60% saka Bizible pelanggan uga nggunakake Marketo, Hubspot, Undhang-undhang, utawa Eloqua. Bizible uga duwe instalasi siji klik karo WordPress, Joomla, utawa Drupal.

Sampeyan bisa nemokake Bisa ditemokake ing Saleforce AppExchange.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.