Apa Tegese Pembaruan Iklan Rotasi Anyar Google kanggo Kampanye AdWords?  

Google Adwords

Google identik karo pangowahan. Dadi bisa uga ora nggumunake yen tanggal 29 Agustus, perusahaan kasebut nggawe pangowahan liyane kanggo setelan iklan online, khusus karo rotasi iklan. Pitakonane nyata - apa tegese pangowahan anyar iki kanggo sampeyan, anggaran iklan lan kinerja iklan sampeyan?

Rotasi Iklan Google Adwords

Google dudu wong sing menehi katrangan lengkap nalika nggawe pangowahan, saengga akeh perusahaan krasa peteng kaya kepiye proses. Kepiye cara pangowahan anyar iki tenan efek pariwara sampeyan?

Apa sing Ngarepake Musim Gugur Iki: Algoritma Ditambah

Nalika nerangake algoritma sing terus-terusan misterius, Google ngrujuk fokus sing luwih abot learning machine, sing persis kaya swarane. Miturut Google, cara anyar iki bakal nggawe data sing luwih apik kanggo nemtokake iklan sing paling relevan. Sinau mesin pancen kuat lan efektif, nanging amarga isih konsep sing anyar, mula tanpa cacat - kayata, Google bubar bingung singkatan "hp" (singkatan tenaga jaran) minangka referensi raksasa perusahaan Hewlett Packard (HP), akibate mblokir sawetara iklan "hp" amarga asumsi pelanggaran merek dagang.

Amarga kesalahan kasebut isih ana, mula ora perlu keweden banget karo "munggahane mesin" - paling ora durung. Nanging sing kudu dingerteni yaiku kepiye "pembelajaran mesin" iki (negatif) mengaruhi kinerja iklan (klik sing luwih dhuwur, konversi sing luwih murah) nalika entuk manfaat finansial kanggo Google.

Kabar Google, Diterangake

Ing email Google kaping 29 Agustus kanggo kabeh pelanggan AdWords, dheweke nyathet yen saiki mung bakal kasedhiya rong pilihan rotasi iklan: "ngoptimalake" lan "muter tanpa wates." Optimalisasi, jarene, bakal nggunakake pembelajaran mesin kanggo ngasilake iklan sing diprediksi bakal duwe kinerja sing luwih apik tinimbang kampanye liyane, dene opsi "muter tanpa wates" mbutuhake panjelasan sethithik - iklan bakal ditampilake kanthi merata, tanpa wates.

Nalika iki kayane wiwitane jelas, nyatane nuwuhake sawetara kahanan sing durung mesthi: sing pertama, babagan setelan "ngoptimalake", apa sejatine sing dioptimalake? Ana akeh faktor sing bisa dioptimalake ing kampanye AdWords, lan kabeh prekara - wiwit rega iklan, jumlah klik, tingkat konversi, utawa ROI - kabeh kalebu asil unik kanggo panempatan, prestasi, lan umume sukses

Entuk wangsulan

Kita pengin wangsulan, lan saiki uga pengin. Dadi, kita njupuk telpon lan nelpon Google. Wangsulane? Optimize minangka tembung subyek, gumantung karo jaringan tartamtu sing digunakake: Panelusuran mungsuh Tampilan (cathetan: Jaringan Telusuran yaiku iklan teks sing ditampilake ing telusuran google, dene iklan Tampilan minangka iklan gambar sing ditampilake ing Internet). Kita ngerti manawa siji-sijine faktor sing dioptimalake ing Jaringan Panelusuran yaiku klik, sing dudu warta apik. Nanging, dheweke ngaku bakal ngoptimalake konversi kanggo iklan Tampilan.

Pikiran pisanan kita? Kanggo nggoleki, iki ora bisa digunakake. Nopo nopo Amarga Jaringan Telusuran Google misuwur amarga nggawa akeh lead (klik optimalisasi wis ana gandhengane karo luwih akeh kunjungan situs lan luwih akeh biaya). Nanging, kanggo Jaringan Display, iki bisa dadi perkara sing apik. Iklan tampilan saiki misuwur amarga duwe tingkat konversi sing luwih murah, mupangate sejatine entuk nambah kesadharan merek, sing bisa menehi resiko mbayar akeh klik kanggo sawetara konversi. Dadi, yen konversi sing dioptimalake tegese Jaringan Display sing luwih sukses, iki minangka asil sing positif - nanging tumindak luwih banter tinimbang tembung, mula iki bakal ngawasi kanthi tliti.

Kepiye Perusahaan Sampeyan Ngatasi Nganyari Iki

Kaya apa wae ing urip, angel banget goyangake soko sing dibangun kanthi basis sing kuat. Iki uga ditrapake kanggo nganyari AdWords anyar Google. Yen sampeyan wis duwe kampanye iklan sing apik, mula ora bakal musnah. Nanging ana sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen tarif pariwara uga bisa ditindakake nalika owah-owahan sing ditundha.

Sing pertama yaiku ndeleng kampanye kaping pindho strategi penawaran. Ana akeh fitur penawaran ing AdWords sing kudu dimanfaatake kanggo njamin kampanye sing sukses, luwih-luwih saiki data saka strategi penawaran kasebut bakal luwih akeh dimanfaatake kanthi "pembelajaran mesin" sing bakal teka. Fitur kaya kasebut kalebu biaya-klik-klik, target laba-ing-iklan target, konversi maksimal, utawa target biaya-per-akuisisi.

Faktor liyane sing kudu dipikirake yaiku sepira kerepe kampanye sampeyan Dideleng dening wong nyata kanggo kualitas lan akurasi. Iki perlu kanggo nyingkirake iklan sing performa kurang apik lan luwih apik kanggo ningkatake pariwara sing performa dhuwur (sing biaya konversi murah, tarif klik-tayang sing dhuwur, lan ROAS paling apik). Dolanan tembung-tembung iklan sampeyan kanggo ndeleng apa sing resonate karo target pamirsa. Coba kanthi rutin sawetara tes A / B kanggo ndeleng taktik sing paling sukses, nanging tindakake kanthi tetep iklan sukses kanthi aktif ing kabeh wektu.

Tinjauan manual iki mung efektif, nanging yen wis rampung rutin. Konsistensi minangka kunci nalika nggawe kampanye AdWords sing sukses. Yen sampeyan ora mriksa akun kanthi rutin, sampeyan bakal bisa ngilangi panji abang sing banget ngrusak tingkat sukses grup iklan. Luwih, kedadeyan lokal (bencana alam, kerusuhan sipil - apa wis ora sing kita deleng akhir-akhir iki?) bisa menehi pengaruh marang kinerja iklan sampeyan. Sampeyan kudu tetep ana ing ndhuwur pangowahan kasebut.

kesimpulan

Ringkesan, iki dudu kaping pisanan Google mbuwang kaya mangkene ing pengiklan, lan mesthine ora bakal dadi sing pungkasan. Sanajan dudu sebab panik, sampeyan kudu menehi saran saka Google supaya ora tumindak kanthi gandum - amarga bisa dadi pelanggaran sing paling apik sajrone wulan ngarep.

Yen sampeyan duwe agensi eksternal sing ngurusi akun sampeyan, mesthine kudu nggawe rencana babagan cara nganyari pembaruan iki lan nggunakake paling apik. Tim ing Konsultasi Techwood ngerti manawa nganyari Google bisa uga duwe implikasi serius, lan bakal terus ngawasi saben dina. Aja nganti telat - priksa manawa sampeyan nggarap agensi sing bakal njamin pariwara bakal siyap kanggo pangowahan mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.