Kebijakan Google Ads - Tindakake Aturan kasebut!

Kebijakan Google AdWord

Kebijakan Google AdWordApa iklan teks sampeyan ora disetujoni amarga pelanggaran editorial utawa merek dagang? Yen sampeyan nindakake kabeh kanthi bener, kenapa Google dijerit?

AdWords ora bakal langsung ngandhani sampeyan, kakehan iklan teks kanggo ditinjau sekaligus. Dheweke duwe algoritma sing bakal ndeteksi iklan teks yen sampeyan wis nglanggar kabijakan. Deteksi kasebut mesthi sawise kasunyatan lan ora akeh informasi kenapa. Banget frustasi!

Mesthi sampeyan nampa email sing ramah saka LPQ-Support@Google.com kanthi jejer; Akun Google Ads sampeyan duwe pirang-pirang pelanggaran! Aja nglirwakake email iki, amarga AdWords bakal mateni akun sampeyan yen nglanggar terus. Cara paling apik kanggo nyingkiri rasa sakit ati iki, lan wektu tundha akun, yaiku kanthi ngerti kabijakan Google Ads.

At Pengaruh EverEffect, kita duwe untung duwe mantan Googler dhewe minangka sumber daya superstar nalika kudu ngatasi Kebijakan AdWords. Ing ngisor iki sawetara tips sing kudu dadi perhatian utama kanggo kabeh ahli PPC.

Log Pangowahan Kebijakan

AdWords duwe volume volume kawicaksanan global lan negara tartamtu sing ngatur kabeh jinis iklan sing ditawakake. Tambahake kasunyatan manawa kabijakan kasebut asring diganti supaya bisa terus maju karo industri. Ing jagad modern modern, apa luwih apik yen sampeyan bisa nginstal sistem tandha gulung ing browser sing nggawe sampeyan ngerti pangowahan kabijakan pariwara nalika kedadeyan? Coba tebak: Google duwe sing meh padha keren. Diarani ing Log Pangowahan Kebijakan, lan yen sampeyan durung ngerti, luwih becik nambahake tetenger.

Iki minangka kaca sing nyathet pangowahan kabijakan pariwara nalika kedadeyan kasebut, utawa malah sadurunge diluncurake. Kanthi nggawe kebiasaan mriksa kanthi rutin, sampeyan bisa tetep maju lan ora nyegah iklan amarga owah-owahan ing Kebijakan AdWords sing ora dikarepake.

Masalah Kebijakan Faktor menyang Rencana Game PPC sampeyan

Kuncine yaiku sinau babagan carane ngatasi masalah kabijakan kanthi efektif, ngrampungake kanthi cepet, lan nyusun akun supaya ora nyegah iklan mbesuk.

Yen sampeyan nindakake pangapikan akun PPC, sampeyan ora kudu ngilangi kabeh iklan lan ngganti sing anyar kajaba sampeyan siyap ora duwe komisi sawetara wektu.

Ngerti babagan iki, uga kasunyatan manawa akeh iklan sing kudu ditinjau sadurunge bisa mlaku, sampeyan kudu ngarepake wektu tundha (bisa uga amarga ditinjau utawa ora disetujoni iklan) sadurunge iklan anyar wis aktif kanggo kabeh sing bisa. Dadi, yen sampeyan ora pengin mungkasi kabeh pariwara, sing kudu ditindakake yaiku njaga sawetara iklan saiki nalika nindakake 'renovasi' akun.

Pancen gampang banget, nanging nggumunake kepiye yen nganyari iklan bisa nyebabake gangguan nalika manajer akun PPC sing kebacut 'musim semi ngresiki' kabeh banget.

Kebijakan Merek Dagang

Ing AS, sing pisanan kudu dicathet babagan Kebijakan Merek Dagang AdWords yaiku mung ngatur teks iklan, lan ora mengaruhi tembung kunci. Amarga asring diucapake, Google pengin ngidini para pengiklan duwe kamardikan nalika milih tembung kunci, lan ing AS ora ngawasi istilah merek dagang ing tembung kunci. Iki tegese yen sampeyan duwe merek dagang lan nesu yen iklan pesaing ditampilake nalika istilah merek dagang sampeyan wis mlebu ing bilah telusuran Google — nuwun sewu, sampeyan ora entuk bejo.

Pitakon sabanjure sing kudu dijawab yaiku babagan cara Google ngawasi merek dagang ing teks iklan. Yen sampeyan durung ndhaptar istilah merek dagang karo Google lan njaluk supaya ngawasi, merek dagang ora bakal diawasi. Periode! Amarga sing dak anggep minangka watesan sumber daya, Google ora kanthi proaktif nggoleki istilah merek dagang kanggo tetep file kanggo ngawasi, mula sampeyan kudu ngirim keluhan TM supaya bisa miwiti proses pemantauan.

Siji-sijine sing isih ana saiki yaiku priksa manawa sampeyan nyepetake Kebijakan AdWord babagan Industri Farmasi. Siji iki rada rumit lan pantes diwenehi postingan dhewe ... tetep dideleng!

4 Komentar

  1. 1

    Mung ndelok artikel iki esuk. Aku pengin nuduhake pengalaman saka minggu kepungkur karo Google, lan ngrungokake manawa ana wong sing ngalami kedadeyan sing padha ...

    Aku anyar ing pegawean iki, mung kerja bareng saiki sajrone 2 minggu (paruh suwene 2 wulan sadurunge). Aku entuk status "individu sing mumpuni" saka Google seminggu kepungkur.

    Minggu kepungkur sawise nari ngubengi kabijakan merek dagang nalika aku kerja ing kene, aku tekan titik pungkasan. Aku duwe sawetara iklan anyar sing ditolak sing ora beda-beda nggunakake istilah merek dagang tinimbang iklan liyane sing wis disetujoni. Aku ngirim email, takon klarifikasi kenapa iklan kasebut ora disetujoni dene sing liyane ok.

    Kaya sampeyan komentar babagan tembung kunci, pangertenku yaiku tembung kunci minangka masalah sing beda saka teks iklan. Nanging nalika nampa wangsulan saka Google babagan pitakonku, iki padha dikandhani babagan sawetara tembung kunci sing dakkirim ing grup iklan kasebut:

    "Sawetara tembung kunci volume telusuran sing sithik lan bisa nyebabake keputusan pungkasan ing iklan, mula aku saranake sampeyan mbusak tembung kunci kasebut saka dhaptar tembung kunci."

    Nalika aku nulis maneh kanggo njaluk klarifikasi babagan topik iki lan apa bisa menehi pitunjuk marang aku babagan materi sing bisa dakwaca kanggo ngindhari masalah ing mbesuk, dheweke ora menehi pitulung. Aku dikandhani kaping pindho kanggo mbusak tembung kunci volume telusuran sing kurang lan ngaktifake tembung kunci sing ngaso amarga kadhang kala mengaruhi persetujuan iklan. Nopo nopo

  2. 2

    Mung ndelok artikel iki esuk. Aku pengin nuduhake pengalaman saka minggu kepungkur karo Google, lan ngrungokake manawa ana wong sing ngalami kedadeyan sing padha ...

    Aku anyar ing pegawean iki, mung kerja bareng saiki sajrone 2 minggu (paruh suwene 2 wulan sadurunge). Aku entuk status "individu sing mumpuni" saka Google seminggu kepungkur.

    Minggu kepungkur sawise nari ngubengi kabijakan merek dagang nalika aku kerja ing kene, aku tekan titik pungkasan. Aku duwe sawetara iklan anyar sing ditolak sing ora beda-beda nggunakake istilah merek dagang tinimbang iklan liyane sing wis disetujoni. Aku ngirim email, takon klarifikasi kenapa iklan kasebut ora disetujoni dene sing liyane ok.

    Kaya sampeyan komentar babagan tembung kunci, pangertenku yaiku tembung kunci minangka masalah sing beda saka teks iklan. Nanging nalika nampa wangsulan saka Google babagan pitakonku, iki padha dikandhani babagan sawetara tembung kunci sing dakkirim ing grup iklan kasebut:

    "Sawetara tembung kunci volume telusuran sing sithik lan bisa nyebabake keputusan pungkasan ing iklan, mula aku saranake sampeyan mbusak tembung kunci kasebut saka dhaptar tembung kunci."

    Nalika aku nulis maneh kanggo njaluk klarifikasi babagan topik iki lan apa bisa menehi pitunjuk marang aku babagan materi sing bisa dakwaca kanggo ngindhari masalah ing mbesuk, dheweke ora menehi pitulung. Aku dikandhani kaping pindho kanggo mbusak tembung kunci volume telusuran sing kurang lan ngaktifake tembung kunci sing ngaso amarga kadhang kala mengaruhi persetujuan iklan. Nopo nopo

  3. 3

    Akun Google Adwordsku ora aktif udakara setaun. Nanging pungkasane aku nyelehake $ 10 menyang akun adwords, nggawe iklan kanggo situs web anyarku. Lan dina esuk Google nundha akunku. Aku email karo wong-wong mau lan takon kenapa dheweke nundha, lan dheweke nulis maneh lan ujar yen dheweke ora bisa nyetop, lan menehi alasan kenapa. Aku maca kabijakan pariwara lan liya-liyane, lan aku ora weruh apa-apa tumrap pariwara utawa situs webku. Iklan kasebut nyambung langsung menyang kaca sales, lan aku adol produk sing jujur ​​sing regane nggawe ewu boneka sing digawe dening para programer. Mungkin Google Adwords ora ngidini wong liya nyambung menyang kaca sales? Aku ora bisa ngerteni iki. Aku nyakup rega produk ing Iklan dadi mung wong sing bisa ngeklik link kasebut. Apa rega ing Iklan kasebut nundha akunku? Iki mbingungake nalika nyoba ngerteni. Aku bisa uga kudu mbatalake akun, kelangan $ 10, lan miwiti maneh karo akun anyar. Nanging ing syarat-syarat kasebut ditulis yen akun ditanggepi akun anyar liyane sing dakgawe bakal ditanggepi ing salawas-lawase, lan aku ora bakal bisa ngiklanake maneh karo dheweke. Iki mbingungake banget.

  4. 4

    Sampeyan 100% bener babagan nggunakake salinan iklan target lan struktur tembung kunci - kita duwe klien ing bisnis ban / pelek otomotif lan umume babagan buntut dawa kanggo ukuran radius lan rodha tartamtu kanthi agregat. Yen sampeyan pengin aku ndeleng akun sampeyan lan menehi saran sawetara saran kirim email menyang aku simon.b@resultsdriven.org. utawa kita bisa nyiyapake telpon cepet yen sampeyan luwih seneng telpon 302-401-4478.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.