Cara Kerja Google Adwords

google adwords

Kita ngirim infographic babagan carane Google Adwords Adrank dianggo. WordStream saiki wis ngembangake infographic iki kanggo nuduhake cara Google Adwords kerjane, menehi wawasan babagan kegiatan sing ditindakake pangguna telusuran sing nyebabake iklan kasebut dilebokake. Google Adwords nyumbang 97% saka pendapatan pariwara Google $ 32.2 milyar!

apa google adwords

Kasedhiya dening WordStream - sing disertifikasi AdWords partners.