Variabel Panelusuran Lanjutan Google Ditemtokake

GoogleSampeyan bisa uga ora nate nggunakake sadurunge, nanging Panelusuran Lanjut Google pancen migunani. Yen sampeyan pengin nggawe Google Advanced Search sampeyan bisa nggawe querystring dhewe kanthi nggunakake variabel kasebut:

http://www.google.com/search?

Variabel Description
as_q Goleki kabeh tembung
as_epq Telusuri ukara sing pas
as_oq Paling ora siji tembung
as_eq Tanpa tembung kasebut
num Jumlah asil
as_ft Filetype (i = kalebu, e = ora kalebu)
as_filetype pdf, ps, doc, xls, ppt, rtf
as_qdr Paling dianyari (m3 = 3 wulan, m6 = 6 wulan, y = 1 taun)
as_occt Kedadeyan (judhul, awak, url, tautan, apa wae)
as_dt Domain (i = kalebu, e = ora kalebu)
as_siteearch sitename.com
as_rights Hak cipta (cc_publicdomain | cc_attribut | cc_sharealike | cc_noncommercial | cc_nonderived)
as_rq padha karo kaca
lr Basa (lang_en basa Inggris)
as_lq temokake kaca sing nyambung menyang kaca iki
aman = aktif kanggo Telusuran Aman

Sawetara conto:
Temokake situs sing nyambung menyang situsku:
http://www.google.com/search?as_lq=http%3A%2F%2Fdknewmedia.com

Temokake 10 dokumen Excel sing diunggah sajrone 3 wulan pungkasan babagan kepentingan gabungan:
http://www.google.com/search?as_q=compounding+interest&num=10&as_ft=i&as_filetype=xls&as_qdr=m3

Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nggawe formulir khusus yen pengin.

Kabeh opsi iki uga diowahi dadi notasi sing bisa ditulis ing kothak teks Telusuran Google uga:

Temokake situs sing nyambung menyang situsku:
link: http: //martech.zone

Temokake dokumen Excel babagan minat gabungan:
jinis filet gabungan: xls

Banjur sampeyan bisa entuk banget lan golek situs nganggo MP3 saka Beck (saka Lifehacker):
-inurl: (htm | html | php) intitle: ”indeks saka” + ”pungkasan diowahi” + ”direktori induk” + katrangan + ukuran + (mp3) “Beck”

2 Komentar

  1. 1

    Kertas sekolah
    Sawise maca kiriman sampeyan, aku luwih ngerti apa sejatine Panelusuran Lanjutan Google. Pos sampeyan duwe informasi sing migunani lan informasi banget. Aku pengin sampeyan terus kerja sing apik. Sampeyan ngerti carane nggawe kiriman sampeyan dingerteni kanggo umume wong.
    Jempol lan Thanks.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.