Google Adsense Saiki Ngewangi Pakanku

wit dhuwit

Suwe-suwe aku mbukak iklan pemasaran afiliasi ing feed nggunakake PostPost plugin sing digawe kanggo WordPress lan Komisi Junction pariwara Nanging dudu sumber penghasilan sing signifikan, bisa uga sawetara dolar saben wulan.

Minggu iki, aku ndhaptar nganggo Google Adsense kanggo ngonversi feed saka Feedburner menyang Google. Proses kanggo nindakake iki isih manual, nanging aja wedi, sampeyan ora bakal kelangan siji pelanggan ing proses kasebut. Kaloro alamat kasebut terus nerbitake feed, nanging nyelehake feed ing Google duwe keuntungan moneter amarga bakal menehi akses menyang Google Adsense kanggo feed.

Cukup mlebu menyang akun Adsense lan tindakake pandhuan kanggo ngirim feed kanthi konversi kanthi manual. Kurang luwih seminggu yen tambang bisa diowahi. Google janji yen iki bakal dadi proses otomatis mbesuk.

biden google adsense feed

Nanging isih durung sampurna! Deleng iklan ing ndhuwur saka organisasi politik radikal sing dipasangake karo cathetan babagan Joe Biden. Artikel sing dirujuk sejatine katon medeni banget babagan sejarah pemilihan Biden sajrone 40 taun karo sedulur lanang lan dadi bocah cilik kasebut digantung.

Aku ora ngarep-arep kakehan penghasilan saka Adsense ing feed. Akeh wong sing mung nelpon program kasebut webmaster Kasejahteraan.

3 Komentar

  1. 1

    Sejatine Douglas Aku wis iklan RSS udakara seminggu saiki lan sawetara dina aku duwe penghasilan luwih saka ing kono tinimbang blog Blok AdSense. Ora yakin manawa bakal tahan suwe, nanging saiki ora ana gunane.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.