Google Adsense kanggo Panelusuran: Hasil Semat ing WordPress

Google AdsenseNalika nggawe template template ing akhir minggu iki, aku weruh cathetan babagan masang asil Google Adsense kanggo Telusuran ing kaca Hasil Telusuran. Iki cukup gampang yen sampeyan duwe situs web statis, nanging nggarap WordPress dadi angel banget. Matur suwun, Google nindakake tugas sing apik (kaya biasane) kanthi nulis skrip sing apik kanggo nyemangati asil.

Aku mung nyunting template "Kaca" lan masang kode sing diwajibake Google kanggo kaca kebangkrutan. Aku duwe asil telusuran dikirim ing kaca telusuran (https://martech.zone/search). Banjur, aku nganyari kaca Panelusuran nganggo formulir telusuran (kanthi sawetara suntingan suntingan).

Skrip sing diwenehake Google pancen cerdas mung bakal ditampilake yen ana asil kirim, mula kaca-kaca liyane ora ditampilake. Aku kira bisa nulis 'yen pernyataan' sing mung nampilake asil yen kaca padha karo kaca telusuran. Nanging, aku ora repot amarga ora bakal ditampilake kanthi beda. Aku ngira iki hack sethithik lan ora cocog, nanging ora nyebabake apa-apa.

Langkah sabanjure yaiku mesthekake ora ana pesaing kanggo perusahaan sing ditampilake ing asil telusuran! Muga-muga bisa entuk kabeh!

Coba wae kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.