Google Nambahake Formulir menyang Google Spreadsheets

Aku pangguna Google Spreadsheets sing seneng banget. Google mung nambahake fitur sing nyenengake sing bisa dadi minat para Pemasaran kanggo njupuk data (conto: kontes lan program pilihan) tanpa mbutuhake pangembangan profesional. Sampeyan saiki bisa nggawe formulir kanggo ngirim langsung menyang Google Spreadsheet!

Formulir - Google Spreadsheets

Iki isih adoh saka aplikasi sing kuat Forms spring, nanging bisa uga migunani kanggo sawetara bentuk sing cepet lan reged. Utamane yen perusahaan sampeyan wis nggunakake Aplikasi Google. Penasaran, kepiye Microsoft saingan karo iki? 😉

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake ... iku pancen sing dakkarepake! Iki apik banget amarga ora mbutuhake akun google kanggo wong liya sing nggunakake. Aku bakal nuduhake spreadsheet, nanging ora kabeh wong duwe akun, saiki bisa menehi info sing dakkarepake tanpa kerja langsung ing spreadsheet.

    Nanging kasus info liyane sing hebat saka Doug!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.