Google Nambahake Formulir menyang Google Spreadsheets

Aku pangguna Google Spreadsheets sing seneng banget. Google mung nambahake fitur sing nyenengake sing bisa dadi minat para Pemasaran kanggo njupuk data (conto: kontes lan program pilihan) tanpa mbutuhake pangembangan profesional. Sampeyan saiki bisa nggawe formulir kanggo ngirim langsung menyang Google Spreadsheet!

Formulir - Google Spreadsheets

Iki isih adoh saka aplikasi sing kuat Forms spring, nanging bisa uga migunani kanggo sawetara bentuk sing cepet lan reged. Utamane yen perusahaan sampeyan wis nggunakake Aplikasi Google. Penasaran, kepiye Microsoft saingan karo iki? 😉

Komentar siji

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake sing ... sing persis apa aku kudu! Iki apik amarga ora mbutuhake akun google kanggo wong liya sing nggunakake. Aku arep nuduhake spreadsheet, nanging ora saben wong duwe akun, saiki bisa menehi kula info sing dibutuhake tanpa bisa langsung ing spreadsheet.

    Kasus liyane babagan info apik saka Doug!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.