Infographic: Strategi Anyar Muncul Kanggo Nggawe Pertumbuhan Eceran Kanthi Google Ads

Laporan Patokan Kompetitif Google Ads kanggo Eceran

Ing panaliten taunan kaping papat babagan kinerja industri ritel ing Google Ads, Sidecar nyaranake supaya pengecer e-commerce mikirake maneh strategi lan nemokake papan putih. Perusahaan nerbitake riset ing Laporan Benchmark 2020: Google Ads ing Eceran, panelitian lengkap babagan kinerja sektor ritel ing Google Ads.

Temuan Sidecar nuduhake piwulang penting sing kudu dipikirake para pengecer ing taun 2020, utamane ing lingkungan lingkungan cairan sing digawe dening wabah COVID-19. 2019 luwih kompetitif tinimbang saiki, nanging pengecer bisa sukses ngatur bathi kanthi adaptasi karo iklim, fokus ing strategi pamirsa, lan prioritas pertumbuhan sing luwih gedhe, beda karo kenaikan sing gedhe. Otot sing bisa diadaptasi minangka kunci supaya bisnis bisa obah lan ndhukung konsumen sajrone volatilitas kasebut.

Mike Farrell, Direktur Senior Strategi Digital Terpadu ing Sidecar

Faktor Kunci Kinerja Iklan Google Eceran:

Sidecar nemokake faktor ing ngisor iki sing nyebabake kinerja ritel ing taun 2019:

  • Pangowahan anggaran - Pengecer nyetel Google Ads mbuwang ing taun 2019, prioritas kanggo kegiyatan low-fun ing Google Shopping lan nggawe maneh kampanye telusuran mbayar kanggo ngirit biaya.
  • Prioritas ing efisiensi - Pengecer negesake efisiensi ing telusuran mbayar, sebagian nggunakake investasi ing iklan seluler sing luwih murah, nyebabake akuisisi penghasilan sing padha taun suwene.
  • Kompetisi saka Amazon - Kompetisi iki nurunake tarif konversi Google Shopping ing kabeh piranti, meksa para pengecer supaya bisa nambah uptick kanggo njaga pertumbuhan bathi.
  • Penekanan ing strategi pamirsa - Pengecer nambah fokus ing target target pamirsa sing luwih akeh supaya bisa peta Google Ads kanthi luwih apik ing kabeh tahapan corong tuku.
  • Perhatian sing ora goyah ing Google - Pengecer njaga penghasilan saka platform Google Ads sing wis suwe, lan ngupayakake keuntungan tambahan liwat platform iklan sing luwih anyar, kayata Amazon lan Pinterest.

Ngarep, Google mesthi bakal terus nggawe platform Google Ads kanggo saingan karo platform pemasaran sing berkembang lan kompetitif kayata Facebook, Instagram, lan Amazon.

Temokake Kunci Patokan Google Ads Eceran:

  • Pengecer melu tantangan kompetitif. Pengecer tambah efisien ing telusuran mbayar, ngirit 8% saka biaya taun luwih saka taun, nalika ngasilake pendapatan sing padha. Pengecer bisa entuk penghasilan Google Shopping kanthi 7% kanthi kenaikan bathi 7% sing padha.
  • Pangeluaran iklan ritel diganti. Google Shopping nyipta 80% anggaran pengecer ing antarane rong saluran kasebut, amarga peran gedhe nambah konversi corong dhasar. Nalika telusuran mbayar kalebu 20% bathi sing isih ana, pengecer nyedhak pariwara kasebut kanthi granularitas sing luwih gedhe kanggo narik minat para pembeli ing sisih ndhuwur corong kanthi efisien.
  • Pangsa kesan Google Shopping Amazon paling dhuwur 60% kanggo B2B, omah & omah, lan vertikal pedagang massal ing Q3 2019. Pangsa kesan Amazon rada mudhun ing Q4, saengga pengecer entuk sawetara pajanan sajrone wektu kritik taun.
  • Pangsa kesan Amazon rada pindhah ing telusuran mbayar ing taun 2019, kisaran udakara 40% utawa luwih murah kanggo kabeh pengecer sing dianalisis. Pengecer ing vertikal kesehatan & kecantikan lan omah & omah nyumurupi pangsa kesan Amazon kira-kira 7 nganti 8 poin persentase ing perangane ing taun 2019. Temuan kasebut nuduhake manawa telusuran kanthi mbayar bisa dadi alat sing migunani kanggo para pengecer kanggo ngatasi Amazon lan pesaing liyane. ngarsane ing SERP sing mbayar.
  • Prime Day nawakake pengecer kesempatan anyar ing Google Ads. Wutah taun suwene disekseni ing kesan lan penghasilan ing kabeh piranti sajrone minggu prima ing Google Shopping. Kanggo iklan blanja ing seluler, ana wutah taun-taun liwat KPI utama (4% kanggo pesenan, 6% kanggo klik, lan 13% kanggo penghasilan). Kajaba iku, iklan seluler telusuran sing mbayar mbayar entuk asil signifikan kanthi mundhak 25% pesenan lan 28% ing penghasilan taun luwih saka taun.

Akses laporan lengkap lan sampeyan bisa njaluk KPI kanggo vertikal ritel khusus sampeyan, kalebu tren utama sing nyebabake lanskap ritel bebarengan karo rekomendasi Sidecar.

Download Laporan Patokan Sidecar taun 2020

infographic benchmark iklan google eceran

Babagan Sidecar

Sidecar nawakake keunggulan pemasaran kinerja kanggo pengecer lan merek. Teknologi canggih lan data kepemilikan Sidecar, digabung karo keahlian pemasaran kinerja pirang-pirang taun, mbantu para pelanggan mbukak kunci potensi telusuran, blanja, sosial, lan saluran pasar sing paling kuat saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.