Fakta Google - Panelusuran Organik lan Bayaran

kesan iklan google adwords

Apa sampeyan ngurmati utawa ora, Google duwe papan dolanan sing kudu digunakake para pemasar. Apa pariwara mbayar karo Google utawa penempatan organik ing mesin telusuran, sampeyan bisa uga nganggep enteke Google. Infographic saka Wordstream iki ndadekake kabeh perspektif.

saka Infographic Fakta Google Wordstream: Riset kanggo infographic kalebu luwih saka 2,600 akun AdWords sing mbukak AdWords Grader ing Q3 2012. Akun agregat makili luwih saka $ 250 yuta ing saben taun. Kita duwe akun kanthi akeh mbuwang; sawetara akun sithik banget, mbuwang kurang saka $ 100 saben wulan ing AdWords. Wong liya luwih gedhe, kanthi sawetara mbuwang nganti jutaan saben wulan ing AdWords. Analisis kasebut nyawang akun ing kabeh industri, lan asalé saka kabeh negara ing endi Google bisnis.

google ekonomi

Data kanggo kiriman blog iki asale saka panelitian Wordstream pungkasan ing Statistik web Google, sing dianggep minangka salah sawijining panelitian paling lengkap babagan cara kerja internal Google Ads sing nate ditindakake.

One comment

  1. 1

    Thnks kanggo infografis informasi. Aku ora nyangka situs web blanja / e-commerce luwih dhisik. Sing dakkarepake yaiku e-niaga kalebu industri lelungan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.