GoodData: SaaS Nganggo Intelijen Bisnis

colokan omah1

Minangka pemasar, kita dibanjiri data. Wingi iki aku nggawe laporan kemajuan SEO sing nggawa aku nelusuri pangkat, Data webmaster, Data Google Analytics lan Hubspot kanggo nggabungake metrik kunci lan nyelarasake nglaporake supaya akurat.

Solusi Intelijen Bisnis (BI) wis suwe banget ing ruang Enterprise lan biasane instalasi klien / server kanthi siklus implementasine dawa ... kadang taun. Solusi BI bakal ngidini aku ngetrapake data saka saben sistem kasebut lan nggawe gudang pusat sing nyaring, ngowahi lan nampilake data ing format sing luwih gampang digunakake.

GoodData minangka Piranti Lunak minangka Piranti Lunak Intelijen Bisnis Layanan kanthi kemampuan nggawa elemen data sing beda-beda, pijet data kasebut, lan ngetrapake dashboard, indikator kinerja kunci (KPI) lan nglaporake. Mangkene pelanggan ngomong karo panggunaan GoodData kanggo ngembangake laporan lan metrik kanthi gampang. Priksa manawa mriksa Saluran Youtube GoodData - nyedhiyakake akeh webinar lan presentasi babagan cara nggunakake platform kanthi lengkap.

Fitur GoodData:

Kaya sing kacathet ing kaca fitur, iki fitur utama GoodData:

  • Dasbor lan Laporan - Nggambarake data sampeyan kanthi laporan sing dikemas kaleng utawa dinamis lan dashboard kanthi nggunakake tabel utawa diagram pangsi. Pivot kanthi mabur nganggo mouse. Temtokake template format adhedhasar adat lan aturan, nyelehake menyang utawa ngliwati sel, netepake agregat kolom ing detik, entuk statistik wilayah spreadsheet cepet liwat sorotan mouse, seret lan culake konfigurasi sumbu grafik lan kontrol rotasi label saben wong.
  • Metrik lan Indikator Kinerja Utama - GoodData ngidini pangguna nggunakake kekuwatan puluhan metrik sing wis ditemtokake. GoodData uga bisa nggawe metrik khusus sing ngatasi kahanan bisnis sing unik, netepake KPI lan nglacak kinerja sing beda karo target.
  • Analisis Ad Hoc - Nindakake analisis tren ing jepretan adhedhasar wektu. Data irisan lan dadu nggunakake antarmuka "apa lan kepiye" sing intuisi lan netepake metrik, filter khusus lan global / lokal, lan liya-liyane. Gunakake helper filter kanthi otomatis nyaring pilihan, rangking, kisaran utawa saringan variabel. Nindakake analisis apa-apa liwat pandhu arah pandhuan utawa mudhun lan reged nganggo basa multi-dimensi sing kuat nanging bisa diwaca.
  • Kolaborasi lan Nuduhake - Kolaborasi lan nuduhake proyek, laporan lan asil karo kolega lan manajemen kanthi nyata. Lacak lan audit riwayat proyek. Cathetan lan menehi tag laporan kanthi cepet. Ngundang wong menyang proyek sampeyan kanggo ngrembug lan nuduhake kemajuan. Nyengkuyung partisipasi ing wektu nyata. Semat utawa laporan email lan dashboard nggunakake dhaptar distribusi.
  • Aplikasi Wis Dibangun - Aplikasi GoodData kanthi otomatis nyambung karo sumber data umum kayata Google Analytics, Salesforce lan Zendesk, lan amarga kabeh dibangun ing platform GoodData, sampeyan bisa nggampangake kanthi gampang kanthi nambah data utawa metrik pangaturan sing nggambarake syarat bisnis sing unik.

Yen sampeyan teknologi online kanthi data, sampeyan uga bisa dadi mitra data karo GoodData. GoodData nawakake kemampuan kanggo ngembangake sing lengkap Analytics produk menyang pasar sajrone 90 dina tanpa gaweyan rekayasa utama. Pelanggan sampeyan entuk akses lengkap menyang kabeh platform GoodData: dashboard sing wis dibangun, visualisasi canggih, irisan lan dadu, metrik khusus, kolaborasi lan liya-liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.