Pamit lan Apik kanggo Pemasaran ing taun 2013

Depositphotos 10183793 s

Apa taun iki nyedhot sampeyan? Iku kanggo aku. Iku taun sing angel amarga aku kelangan bapak, kesehatan saya parah, lan bisnis kasebut ngalami kekurangan - kalebu pisah karo kanca lan kolega sing apik. Sampeyan maca blog kanggo informasi pemasaran, dadi aku ora pengin fokus karo masalah liyane (sanajan pengaruh kasebut gedhe), aku pengin langsung ngobrol karo Teknologi Pemasaran lan Pemasaran.

Pemasaran ing taun 2013 ngisep

Suwene suwene suwene taun ngasilake wong liya kanthi strategi sing wis sukses, sukses lan multi-kanal. Objek mengkilat taun iki ana ing endi wae. Klien kita mindhah dana lan nandur modhal ing pirang-pirang teknologi taun iki sing janji akeh lan bakal ngasilake. Pancen mindhah perkara-perkara sing kita ngerti bakal bisa jangka panjang lan kanthi momentum. Iki ngasilake dhuwit lan sumber daya sing akeh ing skema sing ora ngasilake apa-apa. Iki nyolong klien saka kita lan nalika bali, dheweke ora duwe dana kanggo nerusake apa sing digunakake.

Gangguan, ngapusi lan tekanan

Ana sing ganti taun iki nalika aku ngomong karo klien. Aku wiwit katon kaya curmudgeon ing kamar tinimbang wong ide. Kaya dene meksa nindakake kesempatan anyar sing apik, aku rumangsa kudu nyerang lan njaga akeh wong liyane. Kita gelut amarga klien ora nggatekake tren seluler, tren video, lan sukses konten terus.

Tekanan internal perusahaan kasebut elek ... kepemimpinan nuntut asil sing luwih cepet, nyuda anggaran, lan nyuda jumlah personel. Perusahaan dipeksa njupuk keputusan sing ora apik sawise njupuk keputusan sing ora apik lan perusahaan wulung sing nggunakake dheweke luwih seneng mlebu, njupuk dhuwit, lan ora menehi apa-apa. Biasane akeh kanca ing industri sing lunga utawa dipecat. Aku mikir separo sambungan LinkedIn duwe judhul anyar ing perusahaan anyar.

Bali menyang Dhasar

Taun iki minangka taun fokus. Bisnis kita wis dadi fokus utamane kanggo njamin supaya klien duwe dhasar pemasaran mlebu sing apik kanthi strategi konten, sosial lan telusuran sing solid sing nggawe otoritas lan kesadaran merek. Kita bakal terus ngrewangi para klien nggabungake lan ngotomatisasi teknologi, nanging supaya ora ngganggu. Kita bakal mbukak babagan apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa digunakake ing taun iki.

Aku ora seneng prediksi dadi ora bakal nggawe. Mangkene fokus ing 2014 lan fokus sing ditindakake karo klien:

  • Mesthekake manawa pemasaran online duwe dhasar sing kuat sing dioptimalake telusuran lan sosial - bangunan wewenang kanggo merek lan wong-wong sing ana ing mburine.
  • Implementasi pemasaran inbound sing ngukur lan timbal pengunjung liwat saluran sales lan konversi.
  • Tetep lan nilai tambah karo prospek, prospek, lan pengunjung liwat proses pemasaran email lan pemasaran otomatis kanthi apik.
  • Kapitalisasi ing tuwuhing mobile lan adopsi - kalebu olahpesen teks, web seluler, email seluler lan aplikasi seluler.
  • Anggaran bagean kanggo grafis, video profesional, webinar, lan liya-liyane makarya medium sing mbantu nerangake entuk manfaat kompleks kanthi luwih cepet lan ningkatake siklus lan tarif konversi.
  • Nggoleki kesempatan promosi sing nyengkuyung kesadaran lan entuk produk, layanan, wong lan merek ing ngarepe pamirsa anyar sing relevan.

Aku siyap ing taun 2013 supaya bisa mundur saka mburine lan miwiti 2014! Opo kowe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.