SEO apik

Depositphotos 21369597 s

Minggu kepungkur aku seneng ketemu Anthony Duignan-Cabrera, wartawan, master konten lan pemasar digital sing nulungi Tembelan popularitas rame banget. Aku cringed nalika dikenalake minangka Konsultan SEO, sanadyan. Nalika keterlibatan kita karo klien iki murni konsultasi telusuran, aku ora ngerti amarga nuduhake gambaran sing spesifik babagan apa sing bakal daklakoni kanggo klien. Yen sampeyan wis ketemu utawa ngrungokake Anthony wicara, pancen apik… langsung lan ora langsung.

Anthony langsung ujar manawa dheweke ora seneng karo SEO. Tanggepanku… Aku uga!

Penjelasan standar kula karo wong yaiku SEO wis dianggep minangka masalah matematika. Google wis nindakake tugas sing apik sajrone taun-taun pungkasan yaiku ngowahi tren sing elek - nganti saiki sing dakwartakake SEO mati luwih saka 2 taun kepungkur. Para ahli industri njerit (lan isih nindakake) manawa industri sing cocog. Aku ora setuju. Nalika mbantu klien nganggo mekanika SEO, kita yakin apik SEO ora masalah matematika babar pisan, iku masalah wong. SEO sing apik mbutuhake pemasaran konten sing luar biasa. Pemasaran konten sing luar biasa yaiku ngerti sapa pamirsa, ing endi, carane narik kawigaten, lan - pungkasane - cara ngonversi.

Ing taun 2011, aku ngerti nalika mriksa situsku dhewe manawa mayoritas kunjungan sing cocog banget sejatine ora saka tembung kunci sing populer banget - lan aku asring ora apik rangking tembung kunci sing nyopir kunjungan kasebut. Tembung kunci sing cocog banget yaiku buntut dawa lan tembung ... lan konten sing ana gandhengane cocog banget lan narik kawigaten. Aku langsung ngentekake wektu sethithik kanggo ngoptimalake konten kanggo telusuran lan nggunakake luwih akeh wektu kanggo nulis konten sing luwih apik. Dagangan kasebut lunas ... lalu lintas blog wis tikel kaping telu wiwit jaman semana.

Duwe strategi SEO saiki padha karo strategi email sing apik. Aku yakin saben agensi kudu ngerti dhasar optimisasi mesin telusuran kaya dheweke bakal ngerti mekanika email sing dipilih. Kalorone mbutuhake platform sing solid, nanging - a apik SEO strategi gumantung karo konten sing anyar, asring, relevan lan narik kawigaten. Yen sampeyan duwe rong pilihan - investasi ing backlink lan ngoptimalake tembung kunci ... utawa investasi kanggo pangembangan konten (desain, riset, nulis, strategi)… konten bakal menang saben wektu.

Nemokake a apik SEO konsultan angel, nanging ora mokal. Saran kula yaiku amati pitakon nalika pengin njaga layanane. Yen diwiwiti kanthi sinau babagan bisnis, cara ngolah timbal, biaya saben timah, sapa pesaing sampeyan, suwene sampeyan konversi, lan saka ngendi mayoritas bisnis sampeyan ... dheweke takon kanthi bener . Yen ora, dheweke ngandhani tembung kunci sing kudu sampeyan pangkat lan janjeni nalika arep teka ing kana, banjur lunga. Yen dheweke janji peringkat kaca 1… mlayu.

SEO apik dudu babagan peringkat. SEO sing apik yaiku nulis konten sing gampang ditemokake, dipromosekake, lan dituduhake. Nalika konten apik banget tekan Internet, wong-wong maca lan nuduhake. Nalika wong maca lan nuduhake, dheweke uga nyebutake. Yen wong nyebutake, sampeyan bakal pangkat kanthi apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.