Sapa Hakim Pemasaran Sampeyan?

Depositphotos 30001691 s

Aku wis rampung ing artikel sing wis dak tulis sadurunge. Aku duwe metodologi sing ora apik mulut sing digunakake para pemasar ... wiwit nggunakake juru wicoro sing cekak nganti menehi asil sing ora apik. Sawetara pemasaran saya gugup. Nanging aku ora masalah ing persamaan pemasaran, uga pendapatku ora sejatine sifate.

Kancane bubar nuduhake tawaran sing ditampa saka perusahaan sing katon kaya kertu sing dikemas kanthi alamat tulisan tangan lan stiker sing ditempelake karo alamat balesan. Katon kaya bisa saka kanca utawa kulawarga. Nanging, nalika dibukak - wis ana tawaran lan dheweke rumangsa diapusi. Dheweke mangkel banget, dheweke njupuk foto banjur nuduhake ing Facebook.

Aku ora takon apa dheweke pantes nesu - apa urusane. Dheweke duwe hak kanggo mratelakake panemume. Pitakon sing dakkandhakake ing tanggepan yaiku nalika apa ora pemasaran nyamar saka sawetara jinis. Kita ngrancang situs kanggo startup cilik sing nggawe bisnis kaya bisnis. Kita ngrancang infografis kelas donya kanggo klien sing berjuang nganggo anggaran pemasaran. Kita ngamanake studi kasus lan testimoni saka klien sing entuk asil paling apik.

Apa kuwi ngapusi?

Miturut pendapat saya, pemasaran kaya dene kencan. Sampeyan ora nganggo kencan nganggo kringet sing nyenengake. Sampeyan wis adus, klamben, rambut rapi banjur uncalan klolog ... sampeyan pengin tampil apik.

Apa sampeyan ngapusi?

Persepsi bisa uga ya. Sampeyan pengin narik kawigaten wong supaya bisa ndeleng manawa sampeyan seneng. Sawise sawetara tanggal, sampeyan bisa uga ora mutusake supaya luwih cepet sesambetan.

Entuk potongan surat langsung sing ditulis kanthi tangan bisa uga narik kawigaten wong kanggo mbukak. Nalika mbukak layanan surat langsung, aku marang klien supaya kita kudu narik kawigaten wong liya ing cedhak dalan antarane kothak surat lan wadhah sampah. Iki mbutuhake sawetara kreativitas sing serius supaya bisa dibedakake karo masarakat. Teknologi wis berkembang ing mail langsung mula sawetara printer duwe sistem sing secara harfiah nulis label lan malah gaya sulih karakter supaya ora ana loro aksara sing padha!

Aku bakal nambahake manawa teknologi kasebut ora murah. Pengiklan kasebut nggunakake luwih akeh ing kertu (gaya) sing ditulis tangan tinimbang sing nate ngemot pangirim siji kaca ing kothak layang. Nglampahi dhuwit tambahan mesthi ngasilake tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur lan kemungkinan besar ngasilake tingkat konversi sing luwih gedhe.

Pitakonane sejatine apa ora marketing apus-apus dudu panemu saka kanca lan kancaku. Hakim sing sejati minangka prospek lan, pungkasane, sukses retensi perusahaan. Yen pelanggan dadi masalah gedhe, para pemasar bisa uga narik kawigaten pelanggan nanging bisa uga ilang pangarepan lan kudu nyusun strategi pemasaran.

Aku ora mikir yen narik wong supaya mbukak, ndeleng utawa ngeklik iku ngapusi - aku yakin dadi tugas para pemasar kanggo mindhah wong menyang lelungan lan nganti bisa njupuk keputusan apa pelanggan bisa entuk bathi saka bisnis karo sampeyan .

Mbukak amplop ora nggawe langganan sapa wae, pancen sukses banget supaya marketing dideleng tinimbang dibuwang ing sampah. Meh saben dina aku nonton komersial, ndownload papan putih, utawa mbukak email sing dakkira mbuwang-mbuwang wektu. Aku ora nesu, lan ora nganggep apus.

Aku mung nerusake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.