8 Karakteristik "V" Merek Apik

Karakteristik Merek Apik

Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku ngerti ide babagan merek. Akeh wong sing seneng nduwe masalah babagan warna ijo ing logo kaya ngono. Kaya rega rega agensi merek sing mbayar puluhan malah atusan ewu dolar.

Latar mburi kula yaiku teknik. Siji-sijine kode warna sing dakpentingake yaiku ngawat-ngawati. Tugasku yaiku ngrampungake masalah sing wis rusak banjur ndandani. Logika lan pemecahan masalah minangka keterampilanku - lan aku njupuk kasebut ing pemasaran basis data lan pungkasane ing web. Analytics minangka skema aku lan aku mung nemoni masalah sing ngalangi pelanggan nambah tarif konversi.

Sajrone dasawarsa pungkasan, pangerten lan apresiasi kanggo merek wis beda. Bagéyan saka masalah kasebut yaiku nalika logis ora bisa bali menyang sumber masalah - kita asring ngenali kesenjangan ing upaya online para klien. Yen klien duwe merek lan swara sing padhet, pancen gampang banget yen kita njupuk obor, ngasilake konten sing apik tenan, lan bisa digunakake kabeh.

Yen klien ora nate ngleksanani olahraga merek, mesthi ora kepenak ngerti kepiye, carane ditampilake kanthi online, lan cara nggawe merek gabungan sing bakal wiwit dingerteni lan dipercaya wong. Merek minangka dhasar kabeh usaha pemasaran ... Aku ngerti saiki.

Nalika ndeleng klien sing wis apik tenan, aku nulis 8 ciri tartamtu sing wis dakidentifikasi ing merek kasebut. Kanggo seneng-seneng, aku golek tembung kanthi huruf "V" kanggo ngrembug saben ... kanthi pangarep-arep supaya luwih gampang dieling-eling.

  1. visual - Iki sing dianggep umumake merek. Logo, tandha, warna, tipografi, lan gaya aset visual sing ana gandhengane karo perusahaan utawa produk lan layanane.
  2. Voice - Nglajengake visual, nalika mbukak strategi kanggo konten lan sosial, kita kudu luwih ngerti swarane merek. Yaiku, apa pesen lan kepiye cara ngirim supaya masarakat ngerti sapa sejatine.
  3. Vendee - Merek ora mung makili perusahaan - uga nggawe ikatan emosional karo pelanggan. Sapa sing diladeni? Apa sing ditampilake ing visual lan swara sampeyan? Coke, kayata, duwe tampilan klasik lan swarane nyenengake. Nanging Red Bull luwih seneng lan fokus ing pamirsa para penggemar olahraga hardcore.
  4. Vicinity - Sapa pesaing sing ana ing sekitar sampeyan? Apa industri sampeyan? Umume perusahaan duwe industri tartamtu lan menehi merek kanthi khas nanging uga selaras karo industri iku penting banget. Mesthi ana gangguan,… nanging umume, sampeyan pengin katon bisa dipercaya lan bisa ditrapake kanggo kanca-kanca.
  5. jenis - Lan amarga sampeyan ora pengin katon lan swarane kaya kanca-kancane, kepiye sampeyan mbedakake sampeyan saka dheweke? Ana apa Proposisi Nilai Unik? Soko kudu jelas ing merek sing nggawe sampeyan adoh saka pesaing.
  6. Baginda - Saiki ora cukup manawa nggawe hebat babagan apa sing sampeyan lakoni, sampeyan uga kudu duwe kualitas utawa properti sing apik banget karo merek sampeyan. Mbokmenawi pancen gampang kaya kejujuran - utawa luwih rumit babagan cara ngawula komunitas lokal. Wong pengin bisnis karo wong sing mengaruhi pangowahan - ora mung nggawe dhuwit.
  7. Value - Napa iki regane mbayar sampeyan kanggo produk utawa layanan? Kabeh babagan merek sampeyan kudu mesthekake yen regane kerja luwih gedhe tinimbang regane. Iki bisa uga dandan ing efisiensi, nambah permintaan sing luwih gedhe, nyuda biaya, utawa sawetara perkara. Nanging merek sampeyan kudu nggambarake regane sing digawa pelanggan.
  8. Gawe video sampeyan dhewe! - Apa tembung sing apik, eh? Apa sing disenengi perusahaan sampeyan? Hasrat kudu dadi senjata rahasia ing saben proses merek amarga vehemence bisa nular. Passion minangka emosi sing nyapu sikil wong. Kepiye merek sampeyan nggambarake semangat sampeyan?

Elinga, aku dudu ahli branding… nanging kita bakal nemokake ing endi ahli merek dagang lan nemokake luwih gampang ngatasi masalah lan ngisi kekosongan konten nalika ngerti, bisa cocog, lan nyuarakake merek perusahaan.

Yen sampeyan pengin maca luwih lengkap babagan merek, aku nyaranake buku Josh Mile - Brand Kandel. Pancen mbukak mata kanggo sawetara masalah utama sing ana ing klien lan usaha liyane sing lagi ditindakake kanthi internal.

Aku entuk saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.