Gong: Platform Intelijen Obrolan kanggo Tim Sales

Intelijen Gong Conversation

Gong mesin analytics obrolan nganalisa telpon adol ing level individu lan agregat kanggo mbantu sampeyan ngerti apa sing kedadeyan (lan apa sing ora).

Gong diwiwiti karo integrasi tanggalan sing gampang saiki bakal mindai tanggalan saben repetisi sales nggoleki rapat, telpon, utawa demo sales sing bakal direkam. Gong banjur gabung karo saben telpon dodolan sing dijadwalake dadi pamiarso rapat virtual kanggo ngrekam sesi kasebut. Loro-lorone audio lan video (kayata saham, presentasi, lan demo) direkam lan nikah bebarengan. Saben telpon dodolan kanthi otomatis ditranskripsikake saka pidato menyang teks kanthi nyata, dadi obrolan sales dadi data sing bisa digoleki.

Gong uga duwe aplikasi seluler kanggo mriksa telpon tim saka smartphone sampeyan. Aplikasi iki ngidini pelatih dodolan ninggalake umpan balik adhedhasar swara ing bagean tartamtu saka garis wektu telpon.

Aplikasi Mobile Gong

Gong nggabung karo Konferensi Web piranti lunak Zoom, GotoMeeting, JoinMe, Cisco WebEx, BlueJeans, Clearslide lan Skype for Business. Uga nggabung karo Dialer - kalebu InsideSales, SalesLoft, Outreach, Natterbox, NewVoiceMedia, FrontSpin, Alur, Five9, Sistem Telpon, Shoretel, Ringcentral, TalkDesk, lan InContact. Integrasi karo Salesforce CRM uga Outlook lan Google tanggalan.

Deleng Demo Gong Langsung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.