Presentasi: Going Social - Edisi Bisnis

arep media sosial

Wingi aku ngomong ing Asosiasi Komunikator Bisnis Internasional ing Indianapolis. Dinamika pamirsa dicampur antara perusahaan cilik lan gedhe, lan wong bisnis sing mbuwang media sosial saka pemula nganti pemasar sosial sing berpengalaman.

Dadi Sosial

Saben nyiapake presentasi, aku bakal bali babagan sejarah presentasi sing kepungkur ... ngeculake slide lan informasi sing wis ora tepat wektu maneh, lan nambah slide anyar kanggo topik telat. Nalika kita mesthi ngerti apa sing kedadeyan ing media sosial, narasi kasebut wis owah sacara dramatis. Siji kunci yaiku hubungan bisnis sampeyan karo prospek lan pelanggan saiki diarepake.

Pariwara biasane nambah nesu kanggo saben pengunjung. Dina iki, sanajan ora mesthi disambut, ana sawetara wong sing komplain babagan iklan lan promosi sing ditemokake sajrone sosial perusahaan. Nyatane - sawetara statistik sing disedhiyakake nuduhake manawa ana pangarep-arep diskon lan penawaran saka akeh wong. Dheweke sejatine pengin perusahaan kanggo adol!

Strategi liyane sing mesthine nyenyamah yaiku konten sing dibayar. Nalika umume wong malah ora ngerti yen konten dibayar ... ide konten sing dibayar wis suwe saya kritik. Aku sejatine dadi pendukung. Kasunyatane manawa akeh panulis nindakake tugas sing luwih apik nggambarake upaya bisnis - moreso tinimbang perusahaan kasebut. Ngasilake konten angel - kajaba iku tugas sampeyan. Panulis paneliten lan konten sing wis dibangun sesambungan karo tugas sing apik tenan.

Sing durung owah yaiku isih menehi kesempatan sing apik kanggo perusahaan sing ora duwe pangenalan merek lan anggaran pemasaran mung sithik kanggo mbangun bisnis sing apik tenan. (Saiki perusahaan kalebu!) Ana liyane sing ora mung ora owah, nanging saya angel, yaiku mbangun lan promosi konten lan strategi media sosial sampeyan. Nopo nopo Amarga kompetisi lan bisnis gedhe sampeyan pungkasane entuk.

Nyetel pangarepan kanggo telusuran utawa sosial dadi luwih angel saiki amarga teknologi, platform lan persaingan isih aktif. Biyen, entuk panguwasa lan nggawe bisnis sosial yaiku - wani - gampang. Nanging, dina-dina iku wis kliwat. Ora trabasan maneh. Kompetisi kaku lan sampeyan kudu nyawisake sumber paling apik kanggo mbangun program. Keuntungan tabungan sing signifikan isih ana strategi sing apik ... saiki luwih angel kanggo entuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.