Godin: Intuisi vs Analisis

MundurSeth takon babagan pitakon sing biasane dadi argumen kanggo Manajer Produk Piranti Lunak .... Apa sampeyan melu Intuisi utawa Analisis?

Tampilan pribadi kula yaiku sampeyan minangka gabungan sing apik kanggo loro. Nalika mikir babagan analisis, aku bakal mikir babagan data. Bisa uga data babagan persaingan, panggunaan, umpan balik, sumber daya, lan produktivitas. Masalahe yaiku analisis gumantung banget karo sejarah, dudu inovasi lan masa depan.

Nalika makarya ing industri media liyane, aku ndeleng analisis minangka kunci kanggo kabeh keputusan. Iki arang banget inovatif. Pemimpin industri mung njelajah majalah industri lan ngenteni nganti wong liya nindakake tindakan sing kabukten positif? banjur bakal nyoba nggunakake. Asil kasebut minangka industri sekarat kanthi inovasi langka.

Intuisi, ing tangan liyane, bisa uga ngapusi. Nggawe keputusan tanpa nganalisa data kanthi lengkap lan ngrembug ide sampeyan karo ahli utawa pelanggan liyane bisa uga dadi risikone. Perspektif konsumen beda banget karo panyedhiya. Dadi - sukses panyedhiya nalika nggawe intuisi pancasan nimbang banget babagan kemampuan maca pasar. Kesepakatan uga minangka pendekatan sing mbebayani. Kanggo ngutip Ngarep-arep.com:

â ?? Sawetara serpihan sing ora mbebayani sing bisa bebarengan bisa nyebabake longsor .â ???

Aku kira kabeh bakal nemoni sipat ?? risiko • sampeyan ???. Sepira risiko sampeyan utawa organisasi sampeyan sing pengin nggunakake intuisi lan / utawa analisis sampeyan. Yen sampeyan tetep aman, bakal ana wong sing tuku sampeyan sing gelem njupuk risiko. Yen sampeyan mesthi nindakake risiko, kemungkinan bakal ngalami kegagalan bencana.

Ing ngembangake produk, aku yakin analisis bisa nimbang prabawa, yen risikone lan regane bisa ditemtokake kanthi akurat. Risiko dhuwur, kanthi regane dhuwur kudu dipikirake. Risiko dhuwur, regane sithik bakal nyebabake sampeyan mati. Ngatur risiko minangka kunci kanggo njupuk keputusan sing tepat. Ngatur resiko aja bingung karo ora njupuk risiko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.