GoDaddy nuntut pelanggaran merek dagang kanggo domain Go-Daddy sing dituku saka GoDaddy

lunga bapak

Dina iki aku nampa telpon saka para pria sing kepengin ngerti hubungane aku karo NoDaddy.com, situs sing nggawe GoDaddy kanggo praktik bisnis.

Sawise aku ngomong karo John, aku gumun karo apa sing dialami dheweke. John tuku GO-DADDY-DOMAINS.COM lan GO-DADDY-DOMAIN.COM saka… sapa maneh… GoDaddy.com. Aku ora yakin apa John kaget utawa ora bisa tuku domain kasebut, nanging aku pancen bener!

Yen sampeyan kepengin weruh John minangka wong cilik utawa nyoba nggunakake GoDaddy, aku ora percaya. Dheweke ngerti yen ana kesempatan kanggo tuku domain, nanging ora dakkarepake tujuane jahat. Ngomong karo John ing telpon, aku rumangsa yen dheweke ora ngerti industri iki ing njero lan njaba, dheweke mung ndeleng kesempatan lan langsung mlebu.

GoDaddyIki dadi menarik:

from: Pelanggaran
Kanggo: John
Dikirim: Selasa, 21 Agustus 2007 1:08
Subyek: GO-DADDY-DOMAINS.COM lan GO-DADDY-DOMAIN.COM Trademark Infringement

Kita wis nggatekake manawa rong jeneng domain sing sampeyan daftarkan nglanggar siji utawa luwih merek dagang GoDaddy.com.

Kaya sing sampeyan ngerteni, GoDaddy.com minangka merek dagang saka GoDaddy.com. Kita nulis minangka sopan kanggo ngandhani manawa sampeyan nggunakake tembung "Go Daddy" ing jeneng domain utawa jeneng domain sing biasane padha e utawa mbingungake padha karo tandha "Go Daddy" bisa uga nyebabake kebingungan pasar lan mulane bakal dianggep minangka pelanggaran merek dagang GoDaddy.com.

Asile, kita pengin mbalekake sampeyan kanggo tuku domain kasebut lan ngalihake domain menyang akun.

Muga-muga luwih becik kanggo miwiti pangowahan akun menyang alamat email iki sajrone 10 dina. Yen sampeyan duwe pitakon babagan proses iki, hubungi kula kanthi mangsuli email iki.

Matur nuwun,

Karen Newbury
Administrator Merek Dagang
GoDaddy.com

Dadi saiki GoDaddy, sing SOLD domain menyang John, saiki bakal ngupayakake John amarga nglanggar merek dagang ?! Bayangake !? Aku empati tenan yen John tuku domain saka pesaing… Nanging GoDaddy adol marang dheweke !!! Kayane mlebu ing Starbucks, metu nggawa cangkir kopi banjur diancam dening Starbucks amarga duwe kopi kasebut.

Isin karo GoDaddy. Pancen konyol yen dheweke durung njupuk langkah sing perlu kanggo a) ndhaptar domain alternatif utawa b) paling ora menehi blokir layanane dhewe supaya ora adol dhewe. Aku yakin tenan GoDaddy ora mung adol nganggo susu, dheweke uga dikelola karo susu.

Yen sampeyan ngerti pengacara sing apik sing bisa nulungi John, komentar ing blog iki kanthi sawetara informasi kontak. John bakal maca komentar kasebut.

20 Komentar

  1. 1
  2. 4
    • 5

      Aku ngladeni sawetara jeneng domain sing apik lan ditinggalake kanggo tuku mengko lan bapak Go nyekel lan ndhaptar jeneng kasebut.

      Iki rampokan awan. John ojo nyerah !!

  3. 6

    Aku ora ngerti pengacara, nanging aku ngerti saka rong blog sing bisa uga pengin crita kasebut

    Techdirt.com

    DomainNameNews.com

    Dheweke bisa uga ngerti sawetara bolo sing sah kanggo mbantu.

    (Aku ora ngerti kabeh babagan GoDaddy - ing kana aku tuku kabeh domain !!! Grrr)

    • 7

      Matur nuwun kanggo tautan kasebut Nathania! Aku wis ngirim crita menyang kaloro situs kasebut. Minangka kanggo akun GoDaddy sampeyan, sampeyan bisa ngenteni nganti meh entek banjur transfer. Dotster biasane duwe transfer diskon.

      Aku mung ngerti kasunyatan manawa dheweke mung registrar domain sing mbutuhake dokumen sah sadurunge nindakake apa-apa kanggo pelanggan.

      Thanks maneh!
      Doug

  4. 8

    Matur suwun kanggo pitunjuk kanggo Jeneng Domain News Nathania. Aku kaget tenan Godaddy durung teka sawise NoDaddy.com.

    Godaddy uga duwe TOS babagan efek saka pemilik domain sing kudu mbayar tindakan legal (kayata UDRP) sing ditindakake liwat godaddy. Dadi aku kepengin weruh apa wong iki uga kudu mbayar? Utawa amarga ditangani liwat godaddy ing njero, bisa uga dheweke ngliwati biaya kasebut. 🙂

    Kabeh perkara kasebut katon ora bahaya ing loro-lorone. Wong lanang nggawe kesalahan. Godaddy ngirim email marang dheweke lan menehi wangsulane lan menehi dhuwit kanggo mbalekake. Dheweke mung kudu nggawa dhuwit maneh lan lunga. Ora gawe piala. Ora Ana Pelanggaran. Nyatane kaya sen 2ku iki. Dheweke kudu njupuk maneh dhuwit kasebut minangka berkah. . . Saiki dheweke bisa ndhaptar jeneng sing luwih apik.

    Ngomong babagan godaddy lan dotster. Frank (komando nomer loro kanggo aku ing warta jeneng domain) nulis babagan iki kanggo menehi cahya kanggo kaloro perusahaan kasebut.
    http://www.domaineditorial.com/archives/2007/06/03/registrars-parking-your-sub-domain-for-you/

    Pungkasan, kanggo pengacara (yen malah kudu repot.... Sing dakkira ora cukup wektu kanggo repot). Dheweke bisa ndeleng John Berryhill (johnberryhill.com) utawa Ari Goldberger (esqwire.com) utawa Paul Keating (renovaltd.com) lan liya-liyane. Yen sampeyan google jenenge, sampeyan bakal nemokake info liyane babagan kasile nalika ngatasi kasus kasebut. Aku curiga yen dheweke bakal ujar kaya sing dakkandhakake. Wenehi jeneng bali. Entuk dhuwit bali. Terusake lan tuku sawetara jeneng sing luwih apik ing registrar liyane 😉

    • 9
    • 10

      Iki menarik banget. Aku duwe rakdaddy.com lan rakdaddy.net wiwit taun 2001. kalorone wis ndhaptar registrar liyane, dudu GoDaddy.Com. Aku mlebu awal taun iki kanggo program afiliasi GoDaddy.Com lan kalorone domain langsung ngarahake menyang server. Intine nggawe GoDaddy.Com dadi mitra bisnisku ing usaha iki.

      Dina iki aku entuk email formulir saka GoDaddy.Com kanthi ing ngisor iki ing awak:

      Kanthi mangkono kita nuntut sampeyan langsung: mungkasi lan mungkasi panggunaan domain sing ora sah iki, batalake nerusake jeneng domain kasebut; lan transfer jeneng domain menyang GoDaddy.com ing tanggal 16 November 2007.

      Aku kepengin ngerti apa merek dagang sing bakal diarani, amarga aku ora yakin bisa duwe Merek Dagang ing tembung kasebut? Bapak ?. Yen mangkono, saben bocah kudu ngirit sangu kanggo mbayar hak ucapake? Bapak?…

  5. 11

    Iki sepisanan lucu banget. Nanging yen sampeyan mriksa kanthi cetha, ya, godaddy nindakake perkara sing bener. Niyat John mesthi ora gawe apa-apa sing ora ana gandhengane karo Godaddy ing jeneng domain iki. Apik yen ora mlebu alangan hukum nanging entuk dhuwit maneh lan pesen jeneng domain liyane, lan rampungake.

  6. 12

    Dheweke ujar: "kita pengin mbalekake sampeyan amarga tuku domain kasebut lan ngalihake domain menyang akun kita." Dheweke kayane ujar manawa pengin nanging jeneng domain bali. Mungkin iku snafu birokrasi lan kudune ora didol wiwit saiki lan saiki nggawa otot legal uga mbayar dana supaya bisa bali.

    Katon luwih ora kompeten tinimbang niat jahat.

  7. 13

    Tindakan sing kapisan yaiku ngerteni manawa "Go Daddy", sejatine minangka merek dagang terdaftar lan ora mung negesake manawa duwe merek dagang kadhaptar.
    Kapindho, tautan menyang GoDaddy.com ing kaca sing nyalahake bakal nyuda masalah 'kebingungan' sing negesake babagan jeneng domain sing padha.
    Kasunyatan manawa domain sing nyinggung, nyatane, didol dening GoDaddy bakal duwe bobot sing gedhe banget kanggo John. John duwe kontrak karo GoDaddy sing, kayane, ngeculake hak kanggo negesake manawa ana pelanggaran amarga dheweke adol (kontrak penjualan) jeneng domain menyang John.

    Saran kula yaiku nimbang adol domain sing nesu bali menyang GoDaddy.com saben $ 25,000.

    • 14

      Ana 3 merek dagang kanggo godaddy.com, 3 kanggo go daddy, lan 1 kanggo piranti lunak go daddy. Goleki ing situs USPTO.Gov. Deleng minangka merek dagang nutupi domain minangka layanan, aku bakal nganggep manawa nggunakake domain GO-DADDY-DOMAINS.COM lan GO-DADDY-DOMAIN.COM bisa uga nglanggar tandhane.

      Uga, John pancen duwe kontrak karo godaddy lan ing kontrak sing dheweke setuju, kasebut (antara liya)

      "Go Daddy kanthi tegas duwe hak kanggo nolak, mbatalake utawa ngirim registrasi sing dianggep penting, miturut kabijaksanaan, kanggo nglindhungi integritas lan stabilitas registri, kanggo netepi undang-undang, peraturan utawa persyaratan pamrentah, panjaluk penegak ukum. , selaras karo proses resolusi sengketa, utawa kanggo nyegah tanggung jawab, sipil utawa pidana, saka Go Daddy, uga afiliasi, anak perusahaan, pejabat, direktur lan karyawan. Go Daddy uga duwe hak kanggo beku jeneng domain nalika ngrampungake perselisihan. ”

      lan

      “Go Daddy duwe hak kanggo mbayar biaya layanan sing cukup kanggo tugas administratif ing sanjabane layanan rutin. Iki kalebu, nanging ora winates, kanggo masalah layanan pelanggan sing ora bisa ditangani liwat email nanging mbutuhake layanan pribadi, lan perselisihan sing mbutuhake layanan hukum. Biaya kasebut bakal ditagih menyang Cara Pembayaran sing wis dideleng kanggo Sampeyan. Sampeyan bisa ngganti Cara Pembayaran kapan wae kanthi mlebu menyang Akun Manajer. ”

      Kabeh bisa dideleng nalika maca perjanjian nalika ndhaptar (yen ora ana sing maca) utawa ing link ing ngisor iki
      http://www.godaddy.com/gdshop/legal_agreements/show_doc.asp?isc=gppg101204&pageid=REG%5FSA

      Saran kanggo nimbang adol domain kasebut menyang godaddy minangka saran sing ala. Coba dhuwit mbalekno nerusake. Kesalahan digawe. Piwulang sing disinaoni. Godaddy sinau pelajaran babagan iki uga aku yakin.

  8. 15

    Aku sengit karo godaddy. Dheweke njupuk domainku amarga ana sing ngirim gambar porno nanging uga datacenterku ora ujar apa-apa, nanging godaddy. Yen sampeyan ndaftar karo godaddy, umume duwe domain. Dheweke dikenani biaya $ 75 kanggo diluncurake ... praktike bisnis ora apik lan nyalahake kekuwatane.

  9. 16

    Iki ora crita babar pisan, yen sejatine jujur, mesthine tuku domain kasebut. kasunyatan manawa didol saka godaddy, sanajan registrar bisa adol domain apa wae kasunyatane ora jelas saka sampeyan.

    yen nyedhiyakake pelanggaran hak cipta mula ditindakake kanthi alesan sing bener. Aku yakin dheweke ora bakal nggawa promosi kaos, dheweke ngerti nate tuku domain kasebut.

  10. 17
  11. 18
  12. 19

    Nuwun sewu. Iki minangka cybersquatting klasik. Ora ana syarat - lan pancen mokal kanggo njupuk saben typo, variasi, lan ekstensi merek dagang sampeyan. Registrasi pertahanan bisa dadi ide sing apik kanggo sawetara sing jelas, nanging ora dibutuhake. Lan Undhang-undhang Anti-Cybersquatting tanggung jawab $ 100,000 + kanggo registrasi merek dagang terkenal. Priksa sumber daya iki kanggo info lengkap:

    Blog Cyberquatting & Merek Dagang Domain

  13. 20

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.