GoDaddy: Ninggalake Boobs ing Mburi lan Nendhang Bokong

Depositphotos 3933793 s

Aku sengit karo GoDaddy. Aku pancen nindakake. Aku ora percaya yen merek bisa ngentekake jutaan dolar cleavage sumunar lan terus nggawe bisnis. Iki minangka tamparan kanggo para pemasar sing kerja keras supaya merek tetep relevan, transparan, profesional lan migunani kanggo pamirsa. Iku cara sing gampang ... lan kayane bisa digunakake. Aku menehi saran marang kabeh klien supaya nggunakake layanan liyane lan tetep adoh.

Nanging suwe-suwe, luwih akeh klien kita padha nggunakake GoDaddy. Lan ora mung nggunakake layanan kasebut, nanging dheweke uga ngandhani kepiye layanan pelanggan saka perusahaan pancen. Dadi ing sawijining pihak ana perusahaan sing peduli karo para pelanggan lan layanan sing diwenehake ... lan ing sisih liyane ana kampanye merek lan pariwara sing isih enom lan kosong.

Nanging pasang surut. Kanca Christopher Carfi (sing gabung karo tim GoDaddy) nggawe aku kontak karo Direktur Senior Hubungan Masyarakat, Susie Penner lan aku banjur ngobrol kanthi luar biasa karo Kepala Komunikasi Officer, Karen Tillman. Bener ... a Susie lan karen ndadékaké komunikasi anyar! Karen dudu siji-sijine wanita ing pimpinan senior. Blake Irving, CEO anyar GoDaddy sing ditunjuk ing pungkasan taun 2012 wis nggawe akeh pangowahan ing perusahaan sing maju merek ... lan saiki GoDaddy lagi siyap IPO.

Pariwara GoDaddy uga wis ganti! Dheweke ngluncurake pariwara SuperBowl iki sing nyedhiyakake merek lan pesen sing beda banget kanggo publik, GoDaddy nulungi wong-wong nggawe impiane dadi bisnis:

Kanthi layanan luar biasa - saka domain, hosting, Ngatur WordPress Hosting, Sertifikat SSL, Hosting Microsoft Office 365, Pembukuan Online, a Gedung situs, ecommerce lan Program Panelusuran Lokal… GoDaddy pancen nduweni alat sing paling larang kanggo bisnis cilik. Cocog karo layanan gedhe lan aku yakin dheweke bakal pindhah menyang arah sing bener.

nalika boobvertising ana ing mburine, ora ateges GoDaddy wis alus! Mriksa metu Manifesto GoDaddy saka Kick Ass:

Sugeng, GoDaddy! Aku mikir sampeyan wis nendhang bokong.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.