GoAnimate Nambahake Fitur Video Perusahaan, Papan Tulis, lan Infographic

animasi papan putih goanimate

Pemasar ngerti manawa video ngidini sambungan emosional lan video panjelasan sing 30 detik nganti kurang saka 2 menit minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten lan nambah tarif konversi. Mung minggu kepungkur, kolega Andrew Angle mampir kantor kita lan nyritakake babagan kepenak dheweke kerja bareng Goanimate lan apa dheweke bisa dadi layanan.

Sawetara dina mengko, aku ndeleng demonstrasi langsung (saka COO Gary Lipkowitz) animasi papan putih lan tema infographic video GoAnimate sing wis ditambahake ing platform kanggo nggawe video panjelasan lan infografis animasi.

Yen sampeyan wis nate nggunakake alat editing video utawa Flash, antarmuka pangguna GoAnimate pancen kuat, mung nganggo ewonan karakter, adegan, tumindak lan pilihan liyane. Tinimbang nulis babagan lan terus-terusan, ayo ayo video menehi penjelasan.

Video Infographic Animasi GoAnimate

Iki video 2 menit saka GoAnimate ing ngasilake video infographic:

Mangkene a Goanimate video infographic udakara menit suwene digawe dening salah sawijining pangguna GoAnimate:

Video panjelasan Animasi Papan Tulis Animasi GoAnimate

Lan ing ngisor iki a Goanimate animasi video papan tulis digawe dening pangguna ing Bank Afrika Selatan:

Yen sampeyan pengin miwiti Goanimate, Aku nyaranake koleksi artikel, gambar lan video sing digunakake GoAnimate wis dikembangake kanggo mbantu pangguna supaya bisa crita.

Fitur Perusahaan, Tim, lan Kolaborasi GoAnimate

saiki Goanimate wis nggedhekake toolet karo GoTeam kanggo nawakake suite Enterprise sing bisa ngundang kolaborator lan pengulas, nuduhake cathetan miturut timeline, lan nggarap video minangka tim!

Paling apik kabeh, Goanimate terus nambah ton animasi anyar menyang koleksi kanggo pangguna saben minggu. Dheweke malah ngrungokake panjaluk saka komunitase.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.