Pakulinan Blanja Seluler ing saindenging jagad

jagad panggunaan seluler

Transisi nggawe tuku online liwat piranti seluler ora mung saya rame, nanging saya rame. Yen bisnis ritel online nanging ora nganggo seluler, sampeyan pancen bakal nglarani penjualan kanthi ora nggatekake klompok konsumen sing rame lan saya akeh. Investasi ing solusi web seluler lan aplikasi seluler / tablet kudu dadi prioritas utama yen durung rampung.

Mobify nganalisa kegiatan 2012 saka 200 yuta pembeli ing situs web commerce seluler didhukung dening Mobify Cloud kanggo nemtokake negara sing paling asring toko nalika bepergian. Ing analisis data, kita kepengin ngerti apa sing disenengi para bangsa ing produk Apple kayata iPhone, iPad lan iPod.

Mobify MobileInfographic rFinal

Mobify Cloud duwe luwih saka 20,000 situs lan luwih saka $ 100 yuta ing bathi perdagangan seluler, tekan 20% pelanggan smartphone global.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.