Pengaruh Going Global nganggo Aplikasi Mobile Sampeyan

internasionalisasi aplikasi seluler

Kanthi 7,000 basa ing saindenging jagad lan tuwuh internasional kanggo aplikasi seluler, sampeyan bisa uga adol luwih sithik yen sampeyan menyang pasar nganggo aplikasi sing ora ndhukung lokalisasi… lokalisasi. Apike sing narik kawigaten, Aplikasi seluler sing ndhukung basa Inggris, Spanyol, lan Mandarin, bisa tekan setengah jagad

Perlu dielingi manawa 72% pangguna aplikasi dudu basa Inggris asli! app Annie ditemokake nalika aplikasi seluler dioptimalake kanggo pasar internasional, ngasilake 120% luwih akeh penghasilan lan 26% luwih akeh undhuhan. Iki minangka laba investasi sing apik kanggo nggabungake kemampuan kanggo localize lan ndhukung macem-macem basa wiwit wiwitan.

Infographic iki saka Translate dening Manungsa nyaranake supaya perusahaan riset ing negara sing apike bakal kompetitif, ditampa kanthi budaya, lan regane apik kanggo para pamirsa. Infographic duwe sawetara saran apik kanggo pemasaran aplikasi seluler kanthi regional uga liwat saluran telusuran lan sosial amarga sawetara pasar ora bisa diakses.

Cara Pasar App Sampeyan Internasional1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.