Koordinasi Pemasaran Global kanggo Siji Merek ing 23 Negara

bendungan global

Minangka merek global, sampeyan ora duwe global pamirsa. Pamirsa kalebu macem-macem pamirsa regional lan lokal. Lan ing saben pamirsa kasebut ana crita tartamtu sing bisa dijupuk lan diceritakake. Crita kasebut ora mung katon ajaib. Kudu ana inisiatif kanggo nemokake, nyekel, banjur nuduhake. Perlu komunikasi lan kolaborasi. Yen kedadeyan, alat sing apik kanggo nyambungake merek sampeyan menyang khalayak tartamtu. Dadi, kepiye sampeyan bisa kolaborasi karo tim sing kalebu 23 negara, limang basa inti, lan 15 zona wektu?

Mbangun merek global sing koheren: kasunyatan kanthi dokumen pedoman merek 50 kaca

Pandhuan merek penting kanggo njaga merek sing konsisten. Dheweke menehi tim menyang tim babagan merek, sapa, kenapa, lan kepiye merek kasebut. Nanging dokumen standar 50-kaca standar merek ora bakal tuwuh merek global. Mung siji bagean sing kudu dipasangake karo crita klien lan konten kanggo komunikasi.

Apa sampeyan wis nandur modhal wektu lan dhuwit kanthi inisiatif merek global mung kanggo nemokake tim sampeyan ing saindenging jagad ora responsif? Pandhuan merek gedhe ora bakal melu tim ing saindenging jagad sawise ngeculake. Sanajan duwe kabeh aturan lan katon apik, mula ora bakal ditindakake. Lan sanajan ana kedadeyan apik banget, ora ana upaya nyata kanggo dituduhake ing saindenging negara.

Merek global kudu dipasarake menyang pamirsa lokal lan regional lan dipercaya tim pemasaran sampeyan kanggo kampanye kampanye pemasaran lokal

Target pamirsa dudu kabeh wong. Ora ana siji pamirsa "global" kolektif sing bisa fokus ing tim sampeyan. Pamirsa kalebu akeh pamirsa lokal. Nalika nyoba pasar menyang kabeh wong sing nggunakake basa lan foto sing padha, sampeyan duwe fotografi saham klise sing ora ana gandhengane. Kanggo nyiyapake saben tim pemasaran ing 23 negara kanggo nyekel lan nuduhake crita kasebut, crita kasebut banjur dadi inti kanggo merek anyar lan apik.

Crita global sampeyan kalebu crita lokal

Merek global ora bisa dadi dalan siji metu saka markas. Pandhuan lan pituduh saka kantor pusat iku penting, nanging strategi global sampeyan ora kudu nglirwakake regane sing paling cedhak karo pamirsa sing diarani merek. Kudu ana pertukaran ide lan konten ing antarane kantor pusat lan tim ing saindenging jagad. Iki nambah jangkauan merek sampeyan lan menehi tim global kepemilikan merek.

Filsafat "ngidini kreativitas" semacam iki ora mung nguatake tim lokal nanging uga menehi crita lan konten sing berkualitas kanggo tim regional uga markas. Kanthi luwih akeh ide lan nuduhake konten, merek dadi luwih koheren lan urip.

Nyambungake tim pemasaran ing 23 negara

Nalika nggarap 15 zona wektu sing beda, sampeyan ora bisa ngandel yen telpon dadi siji-sijine alat komunikasi, utamane nalika ngatasi prasarana negara berkembang sing bisa nyebabake telpon telat. Nggawe model swalayan bisa nggawe tim ngakses sing dibutuhake, nalika dibutuhake.

Tim kudu nyiyapake a Manajemen aset digital (DAM) sistem Sistem DAM minangka papan sing intuisi lan gampang diakses sapa wae bisa ngakses utawa menehi kontribusi konten. Iki nggampangake nuduhake crita lan konten. Nggawe nilai kanggo para pemasar sing kerja keras iki mbantu tuwuh sistem kanthi organik, ing endi merek merek mandiri ambruk.

Sistem DAM minangka pusat konten utama kanggo kabeh tim. Iki menehi kekuwatan kanggo nyambung lan ngawasi konten sing ngemot crita sing ditampa, lan kanthi gampang menehi transparansi apa sing digawe tim liyane. Nggunakake sistem DAM nguatake markas, tim lokal, lan liya-liyane kanggo kolaborasi - ora mung bisa digunakake kanthi individu.

Kepiye manajemen aset digital nyambungake 23 negara

Nyewa fotografer lokal kanggo njupuk crita klien, lan nggunakake foto ing kampanye pemasaran lokal. Nanging ora mandheg ing kana wae. Foto bisa diunggah menyang sistem DAM lan ditinjau kanggo metadata sing berkualitas lan ditugasake. Banjur bisa diakses kanggo digunakake kanggo anak perusahaan liyane, surat langsung pihak katelu, lan kantor pusat kanggo laporan tahunan.  Ngganti fokus kanggo nguatake tim pemasaran lokal wis mbantu nyebar ide, nyebarake kampanye pemasaran, lan nuduhake crita sukses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.