6 Pamblokiran Kanggo Going Global Kanthi E-Niaga Sampeyan

Pamblokir Dagang Global

Pangowahan kanggo adol omnichannel katon jelas, sing paling anyar didhukung dening Langkah Nike kanggo adol ing Amazon lan Instagram. Nanging, ngalih menyang perdagangan lintas-saluran ora gampang. Pedagang lan panyedhiya ngupayakake njaga supaya informasi produk tetep konsisten lan akurat ing kabeh platform - saengga 78% pedagang ora bisa ngupayakake panjaluk konsumen kanggo transparansi.

45% pedagang lan pemasok ilang $ 1 + mil ing bathi amarga tantangan sing diadhepi nalika nggabungake kapabilitas lintas-saluran menyang strategi perdagangan.

1WorldSync, panyedhiya solusi konten produk utama, bubar nerbitake infographic ing ngisor iki adhedhasar Charting Kursus kanggo Perdagangan Global sinau.

Download Sinau

Pamblokir dalan umum menyang Global karo E-Niaga

Infographic nggambarake alangan omnichannel umum kanggo para pedagang lan panyedhiya, uga kepiye para pemimpin pasar ngatasi hambatan kasebut liwat panggunaan sistem informasi produk adhedhasar awan.

  1. Konektivitas - sistem informasi produk sing ana ora nyedhiyakake siji platform kanggo nyiyapake lan ngganti konten produk kanthi mitra dagang.
  2. Exchange - sistem informasi produk sing ana saiki ora cocog karo standar mitra dagang.
  3. Compliance - pemasok ngupayakake ngetrapake standar peraturan sing beda ing saindenging negara.
  4. Quality - pedagang ora bisa menehi katrangan produk lan gambar sing menarik saka mitra pemasok.
  5. omnichannel - pedagang berjuang nggabungake lan nyebarake informasi produk lengkap, konsisten, lan dipercaya ing kabeh saluran.
  6. Transparan - pedagang ora bisa ngetrapake panjaluk konsumen kanggo transparansi produk.

Infographic Perdagangan Global

One comment

  1. 1

    Ing upaya kanggo nambah produk pengiriman gulung saka Tiongkok, katon ana siji faktor sing konsisten, lan katon yen sampeyan wis nyekel kuku. Komunikasi lan kapercayan gaya lawas. Siji, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan (lan vendor) nganggo basa sing padha kanthi harfiah lan kiasan.

    Kita wis cukup bathi, lan dakkandhakake kanthi basa sing HUMONGOUS ing pipi, ing AS supaya ora tetep sistem metrik minangka cara kanggo ngukur lan nimbang barang.

    Kajaba iku, ana masalah mata uang. Currency fluctuates kanthi cepet, apa sing bisa dadi kesepakatan arbitrase sing apik bisa cepet dadi transaksi sing ora apik. Ing jagad pangiriman sing mudhun, mesthine sampeyan ora kudu ngandhani yen sampeyan ngarep-arep lan ndedonga manawa pengirim ngerti apa panjaluk supaya para tamu ora ngerti yen pembeli nembe mbayar .75 kanggo anak kucing, nalika mung mbayar sampeyan 9. Komunikasi sing angel tenan.

    Kabeh kalebu komunikasi sing apik. Muga-muga nalika nggunakake SaaS sing padha, katrampilan komunikasi bakal dadi luwih gampang.

    Saiki sawise nulis kabeh, kudune aku mung ngomong, "Ditto". 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.