Sampeyan Ora Keuntungan ing Pasar Global

proyeksi penjualan ecommerce global

Bubar, aku ngunjungi ritel lokal. Dheweke entuk bisnis lan lokasi sing luar biasa saengga bisa ngrancang, ndandani, lan adol barang dagangan saka lokasi saka awal. Fasilitase kalebu sawetara sing paling apik ing negara kasebut, lan saben staf sing duwe talenta luar biasa, nduweni kualifikasi lan bersertifikat.

Tantangane yaiku supaya pemasaran tradhisional ora narik lalu lintas sikil kaya biyen. Anane online biasane brosur. Kita bakal ngrewangi dheweke nggawe situs pribadine, nulungi dheweke nggawe lan nuduhake crita pelanggan sing luar biasa sing ditemokake saben dinane, nulungi dheweke kanggo ningkatake bakat lan pengalaman sing dipikolehi, lan nulungi dheweke bisa nggayuh jembare sawetara mil sak dununge.

Salah sawijining perkara sing dibahas yaiku e-commerce. Dheweke nyawang aku kaya-kaya dheweke ora precaya marang aku - dheweke ora percaya karo produk gaweyane sing unik, premier, sing bisa nggawe saingan online kanthi akeh situs e-commerce gedhe ing kana. Dheweke ora bisa saingan karo volume lan anggaran pemasaran perusahaan gedhe kasebut.

Dheweke ora prelu. Dheweke nindakake ton kanggo komunitas lokal sing dheweke ora nuduhake. Dheweke duwe produk sing tanggung jawab sosial sing bakal digoleki konsumen. Paling apik, kabeh iku pasar global sing gedhe banget. Babagan sing gampang kaya kekuwatan dolar kita ngluncurake negara sing saingan bisa nambah penjualan ing jaban rangkah. Dheweke pancen durung nate nempuh bisnis kasebut.

Yen sampeyan pengecer lokal lan sampeyan bakal kelangan penjualan online ... bukak online kanggo dodolan kabeh negara! Yen sampeyan ing negara bagean, go nasional. Yen sampeyan nasional, go internasional! Sampeyan bisa nyinkronake toko liwat web, kalebu nyelehake produk ing eBay lan Amazon. Lan sistem e-commerce saiki wis ngetung macem-macem pajeg penjualan lan sarat pangiriman sing angel tanpa kudu dadi pakar. Sampeyan bisa terus nambah lalu lintas sikil menyang situs sampeyan lan mbukak pasar menyang jagad!

Meh 42% pedunung donya duwe akses menyang internet (Januari 2015) lan, adhedhasar tren kasebut, pangarep-arep seluler bakal nyurung penetrasi internet ngluwihi 50% ing pungkasan taun 2016. Kesempatan Global kanggo Pengecer Online 2015.

Mangkene sawetara sorotan saka infographic:

  • Inggris duwe pangeluaran paling dhuwur kanggo pangguna internet, kanthi rata-rata $ 1364 ing 2014
  • Sanajan duwe panggunaan nomer telu paling dhuwur ing internet, kurang saka 1% saka dodolan ritel India rampung kanthi online
  • Jepang bubar muncul minangka pemain utama ing pasar ecommerce kanthi prediksi $ 83 milyar bakal digunakake ing 2015

Statistik lan Proyeksi E-commerce Global

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.