Pamimpin Sing Dijenengi Interaktif ing Otomatisasi Pemasaran

langsung ing interaktif

Sadurunge maca iki, aku bakal ngandhakake manawa aku kanca karo Troy Burk lan Amol Dalvi lan sawetara karyawan liyane ing Tengen Ing Interaktif (ROI). Lan - kita bangga ngumumake manawa bakal bisa digunakake karo Right On Interactive otomatisasi pemasaran kiriman kene ing Martech! Dheweke resmi dadi mitra wiwit wingi!

otomatisasi pemasaranDadi, kepiye yen dina sing bakal diumumake kemitraan, yaiku Gleanster, perusahaan riset pemasaran, nerbitake tinjauan babagan panyedhiya otomatisasi pemasaran sing jenenge Right On Interactive a pimpinan ing papan. Keren banget!

Saka laporan: Nganti saiki, otomatisasi pemasaran umume dianggep minangka pendekatan sing durung kabukten kanggo dandan pemasaran adhedhasar data. Kanthi jumlah, keragaman lan canggih solusi sing gegandhengan njeblug, mula wis ora ana maneh. Perusahaan (loro B2B lan B2C) entuk asil sing sithik wiwit suda saka biaya pemasaran lan pangukuran sing luwih apik nganti nambah penghasilan lan untung.

Tengen Ing Interaktif ndadékaké paket ing 3 kategori… diwenehi label a panyedhiya otomatisasi pemasaran paling apik kanggo:

  • Entuk penyebaran prajurit
  • Ease saka nggunakake
  • Nilai sakabèhé

Iki dudu prestasi cilik… usahane nglawan sawetara raksasa ing industri iki, kalebu ExactTarget, Marketo, Hubspot, Eloqua lan liya-liyane!

ROI uga nduweni peringkat paling dhuwur kanggo fitur lan fungsi. Sawise mung pratinjau sawetara fitur anyar sing lagi diluncurake, aku yakin manawa bakal enggal ana ing kolom sing paling apik kanggo fitur.

Saka laporan kasebut: Pangguna ngerteni Peta Peta Siklus Pelanggan ROI sing ditanggepi dadi penting banget amarga nggambarake ing endi saben prospek lan pelanggan manggon ing siklus siklus pelanggan adhedhasar profil lan skor keterlibatan. Platform kasebut uga dirancang kanggo nyedhiyakake manajemen data, pamisahan, desain kampanye, lan skor timah. Ing Q3 2011, Right On ngeculake fungsi nggawe, pangiriman, pamisahan, lan pelacakan email dhewe.

pas ing siklus urip

Sugeng Right On Interactive amarga wis dijenengi minangka salah sawijining otomatisasi pemasaran paling apik panyedhiya ing kana! Dheweke minangka perusahaan sing hebat karo produk sing luar biasa.

Download review panyedhiya otomatisasi pemasaran saka Gleanster. Komprehensif banget karo kabeh detail sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan tuku kabutuhan otomatis pemasaran.

One comment

  1. 1

    Thanks kanggo mriksa riset, Douglas.

    Kita seneng uga blog sampeyan ing kene ing Gleanster!

    Amanda Forgash
    Associate Riset ing Gleanster

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.