Gleam: Aplikasi Pemasaran Dirancang Kanggo Ngembangake Bisnis Sampeyan

Aplikasi Pemasaran Gleam kanggo Galeri Sosial, Jupuk Email, Ganjaran, lan Kompetisi

Kancaku ujar manawa dheweke percaya yen marketing minangka proyek sing nggawe wong sing ora pengin tuku tuku. Adhuh… Aku ora setuju. Aku percaya yen marketing minangka seni lan ilmu kanggo nyurung lan narik konsumen lan bisnis liwat siklus tuku. Kadhangkala marketing mbutuhake konten sing nggumunake, kadhangkala minangka tawaran sing ora bisa dipercaya… lan kadhangkala minangka dorongan motivasi sing paling cilik.

Gleam: Nggawe Luwih saka 45,000+ Pelanggan

Gleam nyedhiyakake papat aplikasi marketing beda sing nyedhiyakake nudge kasebut. Iki minangka gateway kanggo mbujuk pengunjung supaya luwih jero karo merek sampeyan - apa sing nuduhake liwat tutuk, langganan dhaptar email, nuduhake gambar sosial, utawa entuk hadiah. Aplikasi pemasaran Gleam wis terintegrasi kanthi lengkap menyang e-dagang, platform pemasaran, lan saluran sosial kanggo nindakake tugas kasebut…

  • Lomba Lomba - Gawe kompetisi lan undian sing kuat kanggo bisnis utawa klien sampeyan. Kombinasi aksi, integrasi lan fitur widget sing akeh banget mbantu sampeyan nggawe macem-macem kampanye.

aplikasi kompetisi marketing gleam

  • Ganjaran Tebus Langsung - Gampang nggawe hadiah sing bisa ditebus kanthi cepet minangka ijol-ijolan tumindak saka pangguna sampeyan. Sampurna kanggo kupon, tombol game, upgrade konten, musik utawa download.

aplikasi ganjaran gleam

  • Galeri sosial - Impor, curate lan nampilake konten saka jaringan sosial utawa mbukak kompetisi foto kanthi aplikasi Galeri sing apik.

galeri sosial gleam

  • Email Capture - Cara paling cerdas kanggo nggawe dhaptar email sampeyan. Tampilake pesen sing ditarget utawa formulir milih menyang wong sing tepat ing wektu sing tepat lan nyelarasake langsung karo panyedhiya email sampeyan.

njupuk email gleam

Integrasi kalebu luwih saka 100 platform, kalebu Amazon, Twitter, Klaviyo, YouTube, Bit.ly, Facebook, Kickstarter, Shopify, Instagram, Salesforce, Product Hunt, Twitch, Spotify lan liya-liyane…

Ndaftar Kanggo Gleam lan Gawe Aplikasi Pisanan Sampeyan

Pambocoran: Aku nggunakake pranala afiliasi ing saindhenging artikel iki kanggo Gleam lan platform liyane.