Antitesis Kabeh Sosial? Tenanan

Depositphotos 4742860 s

Wah, iki cukup pratelan saka Avinash ing ghostblogging:

Pancen menarik yen ana wong sing duwe panguwasa Mitch or Avinash mbuwang a aturan kaya ngene iki. Ora mung aku ora setuju karo Avinash, aku uga ngerti akeh perusahaan sing bakal ora setuju. Ghostblogging dudu antitesis sosial kabeh… keaslian, ora jujur, Lan ora tulus minangka antitesis kabeh sosial.

Perusahaan wis entuk luwih akeh tanpa sumber daya sing cukup suwene wis pirang-pirang taun. Accenture bubar nindakake panelitian sing ngenali babagan kasebut anggaran sing ora nyukupi, kekurangan katrampilan, lan alat sing ora nyukupi minangka kekuwatan utama departemen pemasaran sing gagal.

Kepiye yen perusahaan sampeyan ora duwe anggaran, ora duwe katrampilan utawa ora duwe alat kanggo blog? Nanging, perusahaan sampeyan duwe kepinginan kanggo nerbitake basis pengetahuan lan nuduhake crita pelanggan sing luar biasa kanthi online. Dheweke bisa nindakake kanthi murah karo ghostbloggers - sing ngerti carane nulis kanthi efektif, cara nggunakake tembung kunci kanthi efektif, lan duwe alat sing dibutuhake kanggo ngawasi sukses klien. Ghostbloggers bisa nindakake kanthi luwih cepet, luwih cepet, lan asil luwih gedhe.

Aku duwe sawetara blogger Martech Zone sing aku wis ghostblogged amarga… amarga dheweke terus ngandhani yen dheweke kurang wektu. Dadi, aku ngirim email marang wong-wong mau pitakonan sing sah sing wis dialami. Dheweke nulis maneh tanggapan karo sawetara sumber online sing bisa mbantu. Aku banjur njupuk email, nulis ulang menyang kiriman blog sing efektif lan njaluk idin kanggo ngirim ing jenenge. Saben wong kasebut wis mesthi setuju lan matur nuwun marang aku sing wis jabatan kasebut.

Aku ora nuduhake manawa aku bener-bener nulis tulisan kasebut ... Aku mung takon. Tanggepan kasebut tulus, asli, lan nuduhake informasi sing penting karo pamirsa. Kanthi tembung liyane, kita duwe blog sing memedi lan nyedhiyakake regane kanggo sing maca. Apa kuwi antitesis sosial? Aku mikir ora! Sanajan aku ngajeni Avinash, dheweke dudu penjaga kabeh perkara sosial ing jaring. Nggawe pikiran sampeyan dhewe. Yen efektif, coba lakoni. Yen ora, aja.

Aku wis bola-bali ngucapake… apa sampeyan mikir Barack Obama, sing bisa dibantah minangka salah sawijining juru pidato paling apik ing jaman saiki, iku asli amarga ora nulis pidato dhewe? Apa kita boo lan ujar manawa dheweke minangka antitesis saka kabeh pilihan umum sing ditawakake? Ora! Kita ngerti manawa, minangka pimpinan dunia bebas, dheweke duwe sumber daya sing bisa mbantu nggawe pidato sing ditulis kanthi swarane.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nulis, nanging sampeyan pengin menehi kabar babagan produk utawa layanan sampeyan… lan sampeyan pengin tulus lan asli, ghostblogging bisa dadi strategi sing apik. Aku ora ngomong babagan tuku lan tuku artikel kanthi 5 dolar saben pop. Luwih becik aku duwe postingan blog sing ditulis kanthi apik sing menehi informasi babagan sing dibutuhake saka perusahaan sing lagi diteliti… tinimbang sawetara postingan blog sing ditulis kanthi cepet, kanthi cepet saka CEO tanpa wektu.

Lan mesthine, aku ora negesake rasa ora jujur. Yen sampeyan tantangan babagan sapa sing nulis blog sampeyan, critakake sing sejatine! Ghostblogger sampeyan bakal seneng banget.

PS: Kabeh postingan blogku ditulis karo aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.