Nggawe Blog menyang "A-List"

AwardOke, saiki aku duwe sampeyan ing kene, aja nesu lan lunga. Rungokna apa sing dakkandhakake.

Saiki ana semangat nyebrang blogros saiki ing posting Blog Nicholas Carr, Sing durung diwaca Gedhe. Shel Israel Ana argumen kasebut, uga akeh blogger liyane (contone).

Sampeyan kudu maca kiriman lengkap Pak Carr sadurunge maca apa sing bakal dakkandhakake. Muga-muga aku ngirim pesen kanthi cukup ... Aku mikir apa sing diucapake yaiku manawa ana sawetara blogger "A-List" sing apik banget supaya kabeh wong kudu nyelehake andhuk.

Yen sampeyan pengin nyedhaki "A-List" ing blogosfer, luwih dhisik sampeyan kudu milih dhaptar apa. Terserah sampeyan ... dudu Nick Carr, dudu Technorati, dudu Google, dudu Yahoo !, dudu Typepad utawa WordPress. "A-List" ora ditemtokake karo jumlah hit sing sampeyan entuk, volume tampilan kaca, penghargaan sing wis ditampa utawa jumlah dolar ing akun adsense sampeyan. Yen wis, sampeyan bisa uga blog kanthi alesan sing salah.

Sugeng Rawuh ing Douglaskarr.com, salah sawijine Great Unread. (Oke, bisa uga ora pati gedhe)

Sing dadi masalah yaiku 'sekolah lawas' pariwara media massa. Aturan kasebut nyatakake yen bola-bali mripat ndeleng pariwara sampeyan, mula saya apik. Sekolah lawas negesake yen entuk atusan ewu pageview, sampeyan sukses. Saperangan atus lan sampeyan kudu gagal. Sampeyan minangka bagean saka sing durung diwaca gedhe. Pancen padha karo pamikiran sing nyebabake Industri Film, Industri Koran lan Televisi Jaringan. Masalahe yaiku sampeyan mbayar rega sing gedhe banget kanggo eyeballs kasebut, tanpa bali. Masalahe sampeyan ora butuh kabeh eyeballs kasebut, nanging mung prelu nggawa iklan menyang eyeballs tengen.

"A-List" Kula ora cocog karo Seth Godin, Tom Peter, Technorati, Shel Israel, utawa Nick Carr. Aku ora pengin maca sejuta. Mesthi, aku bungah amarga statsku terus saya gedhe. Mesthi wae aku pengin nambah pamaca lan retensi para pamaca ing blogku. Nanging aku pancen seneng karo wong sing duwe masalah sing padha lan golek solusi sing padha karo aku.

Aku wong lanang kuasi-pemasaran-teknologi-geek-Kristen-bapak-bapak sing manggon ing Indiana. Aku ora bakal pindhah menyang New York utawa San Francisco. Aku ora kepengin dadi sugih (nanging ora bakal sambat yen aku ngerti!). Aku jaringan karo klompok pemasaran lan teknolog ing Indianapolis lan sekitar. Aku sinau lan mbabarake blogging kanggo massa 'sandi' (kabeh ana sawetara rolas utawa rong pasangan!). Lan aku nuduhake pengalaman, pikiranku, pitakonku, lan informasi karo wong sing minat.

Sampeyan ngerti, nalika aku entuk komentar saka Shel Israel, Tom Morris, Pat Coyle, kulawarga, kanca, utawa wong liya sing aku hormati lan bareng ... Aku wis teka ing "A-List". Yen sampeyan dudu ide "A-List", ora apa-apa. Mbok aku ora pengin dadi wong sampeyan. Kita masing-masing nganggep sukses kanthi beda.

Daftarkan,
Salah sijine sing durung diwaca

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Cara sing arep dituju - setuju kabeh.

    Aku nggawe sawetara pamikiran babagan konspirasi A-lister iki dhewe.

    ...
    ...

    Kudos gedhe babagan "kuasi-pemasaran-teknologi-geek-wong Kristen-bapak Kristen", btw. Aku bisa nggambarake aku kanthi cara sing padha!

    🙂

  3. 3
  4. 4

    Lan elinga, Yesus martakake pirang-pirang ewu, nanging dheweke mung nglatih 12. Lan wong loro sing setya, setya. Lan delengen menyang endi !!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.