Dibusak saka Blackcast Comcast

blacklist

Yen sampeyan ngirim akeh email saka aplikasi liwat pemasaran email, sampeyan kudu nggawe manawa situs wis diwenehi dhaptar putih karo Panyedhiya Layanan Internet utama. Aku sadurunge wis nulis babagan dhaptar putih karo AOL lan Yahoo! Dina iki kita ngerteni manawa ana masalah yen situs iki bisa dicekal Comcast. Comcast pancen duwe sawetara info kanggo ngerti apa dheweke mblokir email utawa ora.

Aku wis nulis ing jaman biyen langkah apa Aku wis sinau manawa situs iki njaga reputasi sing apik, nanging bisa uga duwe masalah ngirim email sanajan sampeyan ora bersalah.

Wakil saka Comcast ngeculake email karo link menyang Formulir Panjaluk Penyedia sing Diblokir Comcast. Muga-muga aku wis ngrampungake, muga-muga iki bisa ngrampungake masalah sing kita bengi-bengi nalika pangguna ora bisa entuk akses menyang aplikasi kita.

Aku wis maca sawetara ngipi elek online babagan pamblokiran DNS Comcast. Disaranake pangguna nggunakake OpenDNS ing interim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.