Entuk Luwih Seneng Kanggo Iklan Instagram: 8 Praktik Paling Apik

Entuk Luwih Suka ing Instagram

Kompetisi dadi panas ing platform kasebut, lan merek pengin entuk manfaat paling saka kampanye iklan Instagram. Siji cara merek digunakake kanggo ngukur keterlibatan, lan nilai merek dadi luwih disenengi. Kita bakal ngomong babagan strategi sing bisa nambah jumlah senengane kanggo iklan ing akun merek sampeyan.

Entuk luwih seneng iklan Instagram

Senengan penting banget kanggo sukses ing kampanye apa wae ing Instagram. Iki nuduhake keterlibatan lan maksud saka pangguna, tegese sampeyan pindhah menyang arah sing bener. Yen jarene, angel banget supaya wong-wong seneng postingan sampeyan, luwih-luwih yen sampeyan merek sing lagi wae diwiwiti. Kita wis nyoroti sawetara cara sing bisa mbantu sampeyan entuk jumlah sing paling disenengi kanggo merek sampeyan.

1. Nuduhake Foto lan Video sing Berkualitas Tinggi 

Cara paling apik kanggo njamin sing disenengi ing akun sampeyan yaiku nalika ngirim konten sing berkualitas. Iki pancen bener banget ing babagan iklan amarga bakal katon dening akeh wong tinimbang mung pengikut sampeyan. Umume merek kudu ngupayakake manawa pariwara kasebut pancen akeh. Kampanye iklan sing dileksanakake kanthi apik bisa uga dadi virus, nggawe merek dadi perhatian utama. Iki minangka conto kanggo iklan bermutu ing Instagram

Tips Iklan Instagram

2. Gawe Keterangan sing Apik

Nalika atraksi utama Instagram yaiku platform gambar sing apik banget, katrangan dadi detik sing luwih cedhak nalika nerangake merek sing nampilake kreativitas. Keterangan sing apik ditemokake kanggo nambah kesadaran merek lan ngeling-eling merek. Kajaba iku, katrangan minangka aspek kiriman sing bisa digunakake maneh supaya luwih seneng yen gambar ora cukup. A katrangan sing nyenengake uga bisa menehi komentar para pengikut, sing bisa nambah keterlibatan.

Strategi Iklan Instagram

3. Gunakake CTA Lan Hashtags kanthi Wicaksana

Hashtags lan CTA (ajakan tumindak) apik banget supaya wong bisa melu, yen sampeyan nggunakake kanthi bener. Hashtags minangka bagean penting ing Strategi keterlibatan Instagram. Kanggo nggawe iklan sampeyan menyang wong sing cedhak, gunakake tagar lokal kanggo iklan Instagram sampeyan. Sampeyan uga bisa deleng hashtags populer ing ceruk sampeyan kanggo entuk luwih akeh pandherekipun akun sampeyan. 

CTA digunakake kanggo mbujuk wong supaya nindakake tumindak nemtokake ing akun Instagram sampeyan. CTA kontekstual, lan sampeyan kudu ngerti ing endi lan carane nggunakake. Wong mung bakal nampa CTA yen ana regane sing sampeyan tawakake. Nggawe rasa mendesak nalika nggunakake CTA minangka strategi sing apik. Frasa kaya klik saiki kanggo ngerteni luwih lengkap, kasedhiya mung kanggo wektu winates minangka conto sing apik kanggo njaluk wong ngeklik.

4. Temokake Wektu Ngirim Optimal

Aspek penting kanggo nggawe luwih akeh keterlibatan menyang akun sampeyan yaiku manawa kaping posting iklan sampeyan cocog nalika para pengikut sampeyan paling aktif. Ora ana "wektu sing pas kanggo ngirim" ing Instagram - beda-beda karo jinis bisnis lan lokasi target. Yen jarene, aturan umum kanggo narik konsumen yaiku ngirim sajrone jam kerja sajrone awan kaya mangan awan (11: 00 am to 1: 00 pm) utawa sawise kerja (7: 00 pm kanggo 9: 00 pm). Semono uga, sampeyan uga kudu nimbang lokasi sing sampeyan targetake uga. Uga ana kiriman sing luwih rinci babagan wektu kanggo ngirim ing Instagram saka Hubspot sampeyan bisa mriksa.

5. Promosi lintas platform

Instagram kondusif kanggo posting lintas platform, sing dadi platform sing apik kanggo promosi bisnis sampeyan ing Sampeyan bisa nggunakake feed Instagram minangka sumber kanggo nganyari platform liyane kaya Facebook lan Twitter. Iki bisa nggawe sampeyan cocog nalika nindakake kontes. Wong seneng menang kontes, mula entuk kabar ing platform media sosial liyane bisa mbantu sampeyan entuk cahya saka merek sampeyan. Uga, akeh merek nggunakake URL ing bio kanggo ngubungake menyang kaca Facebook saka ngendi sampeyan bisa ngarahake menyang URL liyane.

Promosi Salib Iklan Instagram

6. Seneng Lan Komentar Kanggo Niches sing Gegandhengan

Cara liya sing bisa ngasilake minat karo akun sing gegandhengan ing ceruk sing padha yaiku nalika sampeyan njupuk wektu kanggo ngobrol karo akun kasebut. Instagram mesthi nggarap aturan sing gampang - keterlibatan kanggo keterlibatan. Dadi, nalika sampeyan sesambungan karo akun, sampeyan uga bakal nambah kemungkinan narik kawigaten saka dheweke. Sampeyan uga bisa njaluk luwih akeh pengikut sing kasengsem ing akun kasebut, tegese luwih seneng akun ing jangka panjang. 

7. Gabung Poding Keterlibatan Instagram 

Pod minangka pesen langsung ing antarane klompok individu sing ana ing ceruk sing padha ing Instagram lan pengin nambah pandhereke, seneng, utawa tampilan. Dasar saka polong apa wae yaiku yen ana anggota polong ngirim konten anyar, wong-wong ing polong kasebut diarepake bakal melu. Iki mbantu kiriman menyang ndhuwur feed pengikut. Wong wis nggunakake polong wiwit Instagram nggawe pangowahan algoritma. Nganyari tampilan ditampilake miturut popularitas tinimbang kanthi kronologis. 

8. Priksa Iklan Sampeyan Menarik

Salah sawijining cara sing paling alami kanggo entuk luwih disenengi kanggo pariwara sampeyan yaiku fokus karo kualitas konten. Sampeyan kudu priksa manawa pariwara duwe kualitas sing cukup, mula bisa dideleng saka konten liyane. Iki kalebu nggunakake perumpamaan kreatif lan cetha kanggo narik perhatian para pamirsa. Contone carane merek ngrampungake - 

Starbucks duwe #FrappuccinoHappyHour kampanye sing dadi virus. Dheweke ngrampungake kanthi warna-warna cerah lan nggunakake latar mburi kreatif kanggo nggawe sesuatu sing unik sing disenengi para pengikut. 

Bungkus - Kabeh Sampeyan Bisa Seneng ing Instagram

Interaksi pandherek minangka bagean gedhe saka Instagram tanpa mangu-mangu, lan suka Instagram minangka cara sing paling umum digunakake wong supaya merek ngerti yen dheweke seneng (ora sengaja!) Isine. Merek mbuwang akeh dhuwit kanggo pariwara, lan kadhang kala ora bisa ngasilake. 

Nalika entuk luwih seneng iklan ora rumit, sampeyan kudu fokus luwih saka sawetara aspek kanggo mesthekake yen bener. Babagan kaya kiriman kaping, kualitas gambar, lan katrangan minangka perkara penting sing kudu dipikirake yen sampeyan pengin para pandhereke nanggapi. Tips iki kudu menehi sampeyan ide babagan cara paling migunani saka kampanye iklan Instagram. Nuduhake babagan carane sampeyan bisa ngowahi strategi iklan sampeyan supaya entuk asil sing luwih apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.