GetProspect: Temokake alamat Email B2B lan Kelola Dhaptar Prospek

Temokake Prospek

Amarga aku ora seneng entuk spam, aku uga kudu ngakoni manawa ana wong nemokake alamat email lan ngubungi aku kanggo bisnis sing sah. Nyatane, aku pancen wis nyewa sawetara kontraktor lan tuku sawetara platform saka email metu sing ora dikarepake sing dikirim menyang aku.

Mangkene, aku ngarepake modicum hormat ing komunikasi kasebut:

  • Research - Aku pengin ngerti manawa aku diidentifikasi kanthi unik kanggo tujuan tartamtu.
  • wong - Aku pengin wong kasebut menehi katrangan marang aku babagan apa maksud lan tujuwane.
  • Pilih-metu - Aku pengin alat kanggo milih metu saka panjaluk lan ora nampa email liyane yen ora ditrapake.

FindProspect Email Finder

Biyen, aku uga wis nindakake (gasp) sing ora bisa dibayangake lan dhaptar email akeh sing dituku. Nanging industri sing ora apik banget, mula kemungkinan sampeyan bakal ngrusak reputasi lan supaya ora ditutup dening vendor email sampeyan. Yen sampeyan nindakake iki, luwih becik mbukak dhaptar kasebut liwat alat intelijen email kanggo mesthekake sampeyan ora ngimpor email lan email trap spam sing bakal mumbul.

GetProspect yaiku koleksi sing bisa ditelusuri alamat email dikombinasikake karo mesin intelijen sing tetep nganyari. Cukup ketik kriteria telusuran lan ekstraktor email kita bakal nyedhiyakake dhaptar jeneng kanthi email perusahaan, posisi, URL profil LinkedIn, jeneng perusahaan, industri, situs web, lan liya-liyane!

GetProspect - Temokake Alamat Email Prospek

Manajemen Prospek GetProspect

GetProspect nyedhiyakake antarmuka sing apik kanggo ngimpor, nggoleki, nyaring, ngatur, lan ngekspor prospek sampeyan.

Manajemen Prospek GetProspect

Fitur Manajemen Prospek GetProspect Kalebu:

  • dhaptar - Goleki profil sing diekstrak dadi dhaptar. Pesenan miturut jeneng, perusahaan, jabatan, lsp.
  • integrasi - Impor utawa ekspor prospek menyang luwih saka 750 aplikasi kalebu Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun, lan G Suite.
  • Team - Sampeyan bisa ngundang tim sampeyan supaya nuduhake rencana supaya bisa nemokake prospek luwih cepet.
  • Ekspor menyang Excel - Ekspor kontak sing ditemokake menyang file XLS kanthi email sing diekstrak lan info liyane.
  • Gedhe Impor - Temokake dhaptar email sekaligus. Cukup ngimpor file sing ngemot jeneng lan informasi perusahaan lan temokake email kanthi akeh.
  • Info Company - Temokake informasi migunani kayata situs web perusahaan, alamat fisik lan nomer telpon, ukuran perusahaan, nomer karyawan, lan liya-liyane.

Ndhaptar Lan Entuk 200 Alamat Email Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo GetProspect - gunakake kode 6rE12 supaya sampeyan bisa entuk 200 alamat email prospek!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.