GetFeedback: Survei Online Kaya Ora Biyen

desktop seluler

Yen sampeyan nganakake survey pungkasan, sampeyan bakal ngerti kepiye banget antarmuka panganggo saka alat survey tradisional. Minangka salah sawijining masalah dadi pimpinan teknologi - sampeyan terus nggawe lan nggabungake platform sampeyan lan bakal saya angel nganyari. Aku terus ndeleng iki kanthi macem-macem platform - lan matur nuwun banget amarga kedadeyan karo survey. GetFeedback nduweni antarmuka WYSIWYG sing responsif sing ngidini sampeyan nggawe survey sing apik.

Fitur GetFeedback

  • Apa Sampeyan Katon Apa Sampeyan - Kanthi GetFeedback sampeyan bisa nggawe survey kanthi langsung, banjur nambahake gaya kanthi nambahake warna, font, logo, lan gambar.
  • Dhukungan Gambar lan Video - Pemanfaatan gambar lan video nyebabake keterlibatan jero (lan tingkat penyelesaian sing dhuwur) karo survey online.
  • responsif - Luwih saka 50% survey sampeyan ora bakal ditampilake ing browser web saka desktop utawa laptop. Piranti survey saiki kudu dirancang kanggo jagad smartphone, tablet lan browser web kanthi gedhe lan cilik.
  • Distribusi multi-saluran - kemampuan kanggo nyebar survey liwat saluran apa wae: email, situs web, blog, utawa langsung menyang Facebook lan Twitter.
  • Pelaporan wektu nyata - Tandha GetFeedback kanthi notifikasi push lan ngirim macem-macem alat analisis supaya sampeyan bisa ngoptimalake data.
  • Nuduhake Data - Nuduhake asil sampeyan kanthi cepet karo kolega supaya kabeh tim bisa ndeleng umpan balik, utawa ndownload lan ngekspor data menyang Excel utawa CSV.

Rega GetFeedback diwiwiti tanpa biaya lan adhedhasar panggunaan. Diskon diwenehake kanggo mbayar tahunan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.