GetEmails: Ngenali Nganti 35% Lalu Lintas Web Anonim lan Tindakake Dhaptar Email Sampeyan

Entuk Email

Pemasaran Email terus dadi saluran digital ROI paling dhuwur kanthi rasio 38: 1 miturut panelitian dening Litmus. Jalur paling cepet kanggo tuwuh ing jagad digital yaiku nambah dhaptar email kanthi kontak sing ditargetake. 

Entuk alamat email kasebut ora gampang. Pemasar nggunakake akeh lalu lintas menyang situs web kanthi pariwara, SEM, SEO, lan PR sing mbayar, lan mung njupuk alamat email saka udakara 5% pengunjung kasebut.

Salajengipun, para pemasar butuh cara sing luwih irit kanggo ngundurake maneh pengunjung web. Retarget Facebook lan tampilan efektif, nanging larang regane lan sampeyan ora duwe lalu lintas. Pemasar banjur mbayar bola-bali kanggo mbalekake lalu lintas menyang situs web. 

Ringkesan Solusi Retargeting adhedhasar EmailEmail

GetEmails nyedhiyakake piranti lunak-minangka-layanan, adhedhasar awan Retargeting Berbasis Email solusi sing ngidini para pemasar bisa ngenali lan njupuk nganti 35% lalu lintas web anonim lan entuk alamat email sing durung ana ing dhaptar. 

Kanggo kontak sing dikoleksi, GetEmails nyedhiyakake email, jeneng ngarep, jeneng mburi, cathetan pos, lan kaca kebangkrutan, lan integrasi langsung karo kabeh Panyedhiya Layanan Email utama (kayata Klayiyo, ActiveCampaign, lan Mailchimp). 

GetEmails ngirim data kontak para pemasar sing durung duwe, sing ngidini bisa nggawe maneh pengunjung web liwat email lan surat langsung kanggo sawetara biaya kanggo entuk email liwat saluran sosial. Cathetan kontak lengkap diwiwiti udakara 25 sen saben rekor, lan kontak sing ditargetake kanthi target banget iki mbukak rata-rata udakara 20 nganti 25%. Pemasar ora nate mbayar rekor kaping pindho, uga ora mbayar cathetan sing wis ana. 

Miwiti GetEmails Gratis

Ora mbutuhake kertu kredit, ora ana kontrak, lan sampeyan bisa upgrade, downgrade, utawa mbatalake kapan wae.

GetEmails: Ringkesan Ukum

GetEmails sah ing AS. Yaiku ora GDPR utawa CASL sing cocog, saengga teknologi kasebut ora kasedhiya ing Eropa utawa Kanada. Basis data GetEmails mung duwe kontak AS.

Beda karo kapercayan umum, undang-undang AS CAN-SPAM milih metu, lan ora milih. Iki tegese anggere menehi kesempatan kanggo sing ora milih sing nampa email, sampeyan bisa uga DAPAT-SPAM. Kanggo pandhuan saka FTC babagan ukum CAN-SPAM AS, klik kene.

Apa maneh babagan Undhang-undhang Perlindhungan Pelanggan California (CCPA)? Nalika sawetara bagean CCPA padha karo GDPR, CCPA yaiku ora babagan Marketing Email sing dipilih. CCPA yaiku babagan pambocoran konsumen lan pangowahan kabijakan privasi. GetEmails is Pemasar CCPA, yen kasedhiya para pemasar nggawe pangowahan kabijakan privasi sing dibutuhake. 

Klik kene kanggo paket legal GetEmails, dirancang kanggo dituduhake karo tim legal sampeyan.

Praktek Retargeting Luwih saka Email

Email Marketing yaiku babagan pengiriman, seni lan ilmu pengetahuan supaya entuk email menyang kothak mlebu. Deliverability yaiku babagan keterlibatan: tarif mbukak sing dhuwur, tarif klik dhuwur, mumbul sithik, lan keluhan sing kurang.

Retargeting Berbasis Email, yen ditindakake kanthi cara sing bener, bisa uga bisa dikirim. Mangkene sawetara praktik paling apik: 

  • Ngirim a Matur nuwun mampir situs iki email
    • Kanggo merek e-commerce, gunakake seri sambutan sing biasa, nanging gunakake baris subjek iki kanggo email pisanan 
    • Kanggo penerbit, kirim email nganggo baris subyek iki lan sawetara konten utama sampeyan
  • Sawise seri email sambutan, tambahake menyang milis biasa
  • Aja ngenteni ngirim menyang kontak kasebut; Nggawe otomatisasi sing ngirim email sambutan yen sampeyan nampa data
    • Siji-sijine kahanan sing entuk masalah karo keluhan yaiku nalika para pemasar ngenteni rong minggu utawa luwih suwene kanggo dikirim
    • Kirim nalika sampeyan lagi mikir, aja ngenteni konsumen lali merek sampeyan

Mangkene video babagan apa sing bakal dikirim, uga sawetara conto:

Cara Kerja GetEmails: Infographic

GetEmails - Cara Kerja!

Cara Kerja GetEmails: Studi Kasus

Retargeting Berbasis Email mbantu merek ecommerce nambah dhaptar kanthi sekedhik biaya alamat email sing dipikolehi saka saluran sosial.

Freida Rothman weruh ROI 10x ing dina Jumuah Ireng. Dheweke nampa petunjuk saka GetEmails kanthi 25 sen, lan mbayar rega rata-rata $ 1.42 ing Facebook lan Instagram. Pandhuan GetEmails minangka siji-sijine petunjuk sing dikonversi. 

Sinau Kasus Freida Rothman

GetEmails mbantu para penerbit nambah dhaptar email kanthi kontak sing ditrapake lan nglawan masalah atraksi kronis saben pengalaman penerbit.

Nonton Warta Warta entuk klik aktif kanthi 20% kurang saka sing mbayar pelanggan liwat saluran sosial sajrone 60 dina kapisan. Asilé kalebu 45,000 alamat email sing ditampa, 20,000 email dibukak (45% tarif terbuka) lan 11,000 klik-tayang (25% klik-tayang)

Sinau Kasus Warta Warta Babagan Ramalan

Miwiti GetEmails Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.