Siap kanggo Facebook Mobile

facebook iphone

facebook iphoneFacebook nggawe push sepi kanggo entuk akses menyang nomer telpon seluler sampeyan. Ing sawetara minggu kepungkur, dheweke wis nggawe loro pangowahan sing jelas sing nyiapake persiapan kanggo dominasi ruang pemasaran seluler.

Kaping pisanan dheweke miwiti ngelingake pangguna sing durung menehi nomer telpon seluler yen keamanan Facebook kurang, lan langkah pertama kanggo nambah keamanan yaiku nyedhiyakake nomer seluler kasebut. Iki nambah keamanan, amarga masarakat cenderung mung duwe siji nomer telpon seluler, lan nomer mung bisa digandhengake karo siji akun Facebook. Asile, Facebook bakal duwe informasi paling rinci babagan saben wong sing nggunakake olahpesen SMS lan ponsel sing nganggo web.

Langkah kapindho yaiku pangowahan sing luwih anyar nalika ngilangi fitur "saranake menyang kanca" ing kaca, lan diganti karo pilihan "langganan liwat sms". Iki matesi cara kaca bisnis bisa dituduhake kanthi viral. Merek ora bisa menehi saran maneh marang para penggemar supaya nuduhake kaca kasebut karo kanca-kanca kanggo nggawe pamirsa. Asile, luwih akeh merek didorong menyang macem-macem jinis pemasaran Facebook kaya pariwara, sing biasane duwe tingkat klik-tayang sing ora jelas kajaba sampeyan nawakake sing apik kanggo saben klik.

Pangowahan iki uga nyengkuyung minat ing cara alternatif kanggo nggayuh pamirsa Facebook sing akeh. Ora ana sing nyengkuyung napsu kaya nedha bengi. Nalika para pemasar online isih nyoba golek cara kanggo ngarahake pamirsa menyang kaca Facebook, Facebook nggawe platform pemasaran seluler sing bisa milih kabeh platform liyane kanthi ukuran lan pamisahan.

Facebook terus-terusan ngapiki lan nyoba karo pengalaman panganggo, lan aku ora bisa menehi katrangan manawa ana ing endi. Mung Mark Zuckerberg sing ngerti, lan dheweke ora ngomong. Nanging pangowahan kasebut nuduhake manawa Facebook kepengin banget nyambungake nomer ponsel sampeyan menyang informasi akun liyane. Iki uga dadi pangeling banget kanggo bisnis sing nggunakake Facebook minangka platform pemasaran yen nalika main ing kothak wedhi, Facebook bisa ngganti aturan kapan wae lan sing dikarepake.

5 Komentar

  1. 1

    Dadi ngipi elek pungkasane Facebook lan wong liya kalebu Google bakal ngerti kabeh babagan kita. Pungkasane, karyawan sing bisa ngakses lan ngetrapake sampeyan babagan peran sing wis sampeyan pilih.

    • 2

      Simon, aku bisa nemokake barang sing diterbitake ing USENET ing taun 1992. Iki sadurunge Google. Kanggo prekara iki, sadurunge nggawe tanggal web. Saliyane, aku dudu wong gay sing kerja ing departemen foto ing Wal * mart ing Birmingham. Siji-sijine cara kanggo nyegah majikan potensial supaya ora salah karo aku sing nuduhake jenengku yaiku ninggalake jejak sing jero banget lan jelas nalika mbukak web. Kajaba paranoid sampeyan utawa wis nonton sensasi fiksi ilmiah dystopian, luwih becik sampeyan nduwe identitas tinimbang ora dikabari.

  2. 3

    Yen wong bisa repot-repot ngentekake 30 detik kanggo ditliti, kemampuan kanggo nuduhake kaca durung bisa dicopot. Cukup dipindhah menyang sisih ngisor kaca kanthi tombol tombol "nuduhake" sing luwih cilik.

    Secara pribadi aku sengit karo fitur "Rekomendasi kaca iki" amarga aku bakal entuk sawetara rekomendasi seminggu kanggo kaca sing jelas ora minat karo aku amarga wong mung menehi rekomendasi menyang kabeh kanca. Saiki, yen sampeyan pengin nuduhake kaca karo wong sing ngirim ing tembok utawa njupuk 2 menit kanggo nulis pesen sing nerangake Napa sampeyan nyaranake kaca kasebut.

    • 4

      Alex, sampeyan sebagean bener. Sawise diselidiki maneh, aku ngerti manawa ana bug sing kena akeh, nanging ora kabeh kaca bisnis. Tombol bug Bagikeun lan amarga kaca bisnis sing anyar ngilangi bug, mula ora digatekake nganti pirang-pirang minggu.

      Katonake kemampuan kanggo Nuduhake fitur bali kanggo kabeh wong sing nganyari format kaca bisnis anyar.

      Aku setuju tenan yen njupuk wektu kanggo nerangake sebabe sampeyan nuduhake kaca iku penting. Malah kanca-kanca sing dak tresnani ngirimku omong kosong, aku ora nggatekake amarga ora sithik wektu kanggo maca kabeh, nanging mengko aku ngerti yen ana permata sing didhelikake ing endi-endi sing pancen aku nyebul.

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.