Content Marketing

Siap kanggo Facebook Mobile

facebook iphoneFacebook nggawe push sepi kanggo entuk akses menyang nomer telpon seluler sampeyan. Ing sawetara minggu kepungkur, dheweke wis nggawe loro pangowahan sing jelas sing nyiapake persiapan kanggo dominasi ruang pemasaran seluler.

Kaping pisanan dheweke miwiti ngelingake pangguna sing durung menehi nomer telpon seluler yen keamanan Facebook kurang, lan langkah pertama kanggo nambah keamanan yaiku nyedhiyakake nomer seluler kasebut. Iki nambah keamanan, amarga masarakat cenderung mung duwe siji nomer telpon seluler, lan nomer mung bisa digandhengake karo siji akun Facebook. Asile, Facebook bakal duwe informasi paling rinci babagan saben wong sing nggunakake olahpesen SMS lan ponsel sing nganggo web.

Langkah kapindho yaiku pangowahan sing luwih anyar nalika ngilangi fitur "saranake menyang kanca" ing kaca, lan diganti karo pilihan "langganan liwat sms". Iki matesi cara kaca bisnis bisa dituduhake kanthi viral. Merek ora bisa menehi saran maneh marang para penggemar supaya nuduhake kaca kasebut karo kanca-kanca kanggo nggawe pamirsa. Asile, luwih akeh merek didorong menyang macem-macem jinis pemasaran Facebook kaya pariwara, sing biasane duwe tingkat klik-tayang sing ora jelas kajaba sampeyan nawakake sing apik kanggo saben klik.

Pangowahan iki uga nyengkuyung minat ing cara alternatif kanggo nggayuh pamirsa Facebook sing akeh. Ora ana sing nyengkuyung napsu kaya nedha bengi. Nalika para pemasar online isih nyoba golek cara kanggo ngarahake pamirsa menyang kaca Facebook, Facebook nggawe platform pemasaran seluler sing bisa milih kabeh platform liyane kanthi ukuran lan pamisahan.

Facebook terus-terusan ngapiki lan nyoba karo pengalaman panganggo, lan aku ora bisa menehi katrangan manawa ana ing endi. Mung Mark Zuckerberg sing ngerti, lan dheweke ora ngomong. Nanging pangowahan kasebut nuduhake manawa Facebook kepengin banget nyambungake nomer ponsel sampeyan menyang informasi akun liyane. Iki uga dadi pangeling banget kanggo bisnis sing nggunakake Facebook minangka platform pemasaran yen nalika main ing kothak wedhi, Facebook bisa ngganti aturan kapan wae lan sing dikarepake.

Tim Piazza

Tim Piazza dadi mitra karo Marketing LIfe Sosial lan pangadeg ProSocialTools.com, sumber bisnis cilik kanggo nggayuh pelanggan lokal kanthi media sosial lan marketing seluler. Nalika dheweke ora nggawe solusi inovatif sing nyepetake proses bisnis, Tim seneng main mandolin lan nggawe perabot.

5 Komentar

  1. Sawijining dadi ngipi elek pungkasanipun Facebook bebarengan karo liyane kalebu Google bakal ngerti kabeh bab kita. Pungkasane, karyawan bisa ngakses iki lan ngevaluasi sampeyan babagan peran sing sampeyan gunakake.

    1. Simon, aku bisa nemokake barang sing diterbitake ing USENET taun 1992. Iki sadurunge Google. Kanggo prakara iki, pra-tanggal web. Ing sisih liya, aku dudu wong homo sing kerja ing departemen foto ing Wal*mart ing Birmingham. Siji-sijine cara aku bisa nyegah majikan sing potensial salah yen aku dadi wong sing nuduhake jenengku yaiku ninggalake tapak sikil sing jero lan jelas nalika ngliwati web. Kajaba paranoid utawa wis nonton akeh banget thriller fiksi ilmiah dystopian, luwih becik duwe identitas sampeyan tinimbang ora jelas.

  2. Yen wong bisa keganggu ngenteni 30 detik kanggo ndeleng, kemampuan kanggo nuduhake kaca durung dibusak. Iku mung wis dipindhah menyang ngisor kaca ing wangun cilik "nuduhake" tombol.

    Secara pribadi, aku sengit karo fitur "Rekomendasi kaca iki" amarga aku bakal entuk sawetara rekomendasi seminggu kanggo kaca sing jelas ora ana kapentingan kanggo aku mung amarga wong mung menehi rekomendasi menyang kabeh kanca. Saiki, yen sampeyan pengin nuduhake kaca karo wong liya, sampeyan bisa ngirim kaca kasebut ing tembok utawa njupuk 2 menit kanggo nulis pesen sing nerangake KENAPA sampeyan menehi rekomendasi kaca kasebut.

    1. Alex, sampeyan sebagian bener. Sawise diselidiki luwih aku ngerti yen ana bug sing kena pengaruh akeh, nanging ora kabeh kaca bisnis. Bug tombol Share lan wiwit kaca bisnis anyar wis ngilangi bug kasebut, dheweke mung nglirwakake sawetara minggu.

      Katon kemampuan kanggo Nuduhake fitur bali kanggo saben wong sing nganyari menyang format kaca bisnis anyar.

      Aku pancen setuju yen njupuk wektu kanggo nerangake apa sampeyan nuduhake kaca iku penting. Malah kanca-kanca sing paling daktresnani ngirim aku omong kosong, aku ora nggatekake amarga wektune mung sithik kanggo maca kabeh, nanging banjur aku ngerti yen ana permata sing didhelikake ing antarane omong kosong sing dakkarepake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web