Entuk offline, instal maneh, paling ora sawetara

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Iki dudu foto stok. Yaiku sikilku ing buaian ing pantai Honduras. Ora ana sel, laptop, ora ana masalah.
Aku pisanan online lan entuk alamat email pertama ing wiwitan 1995. Ing pungkasan '95, aku ngluncurake Bisnis desain web. Duwe perusahaan dhewe tegese online lan kasedhiya kanggo para pelanggan. Aku mesthi dipasang. Sanajan plancongan aku saiki nggawa laptop NEC lawas. Suwe-suwe aku melu macem-macem startup. Sanajan nalika plancong, aku ngarepake paling ora sawetara wektu mriksa email "mendesak" lan nelpon rapat penting. Lan aku iya.

Nanging minggu kepungkur iki aku njupuk pelayaran Karibia lan nindakake perkara sing durung daklakoni sajrone 15 taun. Aku babar pisan metu saka kothak. Ora ana e-mail. Ora ana ponsel. Persis 7 dina 10 jam. Wiwitane aneh. Nanging umume apik banget, mbebasake. Ing sisih profesional aku duwe pitulung saka kanca kerja sing ngrampungake perkara penting sing digawe. Ing ngarep pribadi aku asring golek iPhone sing ora ana ing kanthongku kanggo njupuk informasi Internet cepet sing dakkarepake dak butuhake. Tether teknologi saya ora ana lan sawise suwe aku wis biasa. Awal minggu iki, aku ngobrol karo kontak bisnis lan nyebutake preinan sing ora dikarepake. Dheweke ujar manawa dheweke kala-kala akhir minggu "detox" lan dheweke ora mriksa "crackberry" babar pisan. Dheweke ujar manawa apik lan aku setuju. Coba..bukakplug..detox..nikmati musim semi.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Iki dudu foto stok. Yaiku sikilku ing buaian ing pantai Honduras. Ora ana sel, laptop, ora ana masalah.

2 Komentar

  1. 1

    Steve,

    Sugeng plancongan. Aku ngira kadang kita bakal dikubur kanthi jero masalah sing lagi ditindakake supaya ora mundur mundur. Kadhangkala tampilan saka kadohan nggawe samubarang katon luwih jelas! Foto sing apik!

    Doug

  2. 2

    Aku seneng maca tulisan iki. Aku rumangsa tenan yen sampeyan seneng karo preinan. Adoh saka komputer, adoh saka kabeh masalah. Muga-muga bisa enggal-enggal preinan. Saiki, aku isih kudu ngrampungake tugas liya.
    Foto sing apik tenan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.