Inspirasi nanging aja ngetutake Formula

starbuckedMinggu iki aku maca Starbucked, dening Taylor Clark, minangka persiyapan kanggo Klub Buku Bisnis Indianapolis. Taylor Clark mbukak buku sing mbahas babagan awal Starbucks lan kepiye carane mbukak mata nalika Starbucks mbukak Starbucks anyar ing sadawane dalan - lan loro toko kasebut minangka toko paling dhuwur ing rantai kasebut.

Aku menehi inspirasi kanggo nulis kiriman iki amarga aku mikir ana 'praktik paling apik' nanging sejatine ora ana formula babagan sukses ing pemasaran. Aku bakal nulis luwih lengkap babagan iki kanggo Umur Pacelathon 2, nanging aku pancen repot karo retorika 'carane sukses' sing ditemokake ing saindenging jagad. Aku cenderung ora ndhukung utawa menehi komentar blogger lan blog sing nyoba ngrampungake kabeh formula. Ora ana formula.

Apa sing ana ing Web akeh Inspirasi!

Mungkin formula mung kanggo pemasaran yaiku mbedakake kabeh sing sampeyan lakoni… kanthi tembung liyane, aja nyegah formula kasebut. Aku wis nggawe program surat langsung sing valid sacara statistik kanggo klien sing kudune ngasilake tarif nanggepi tikel kaping pindho. Data kasebut bener, segmentasi ora ana kesalahan, salinan lan tata letak sesuai karo kabeh 'formula', lan kita uga duwe sawetara selebriti sing menehi pengaruh lan pangenalan jeneng / rai ing dering kasebut - nanging kampanye kasebut dibom .

Kanthi ngetutake formula, ora ana sing mbedakake kampanye saka atusan utawa ewu kampanye liyane sing ngetrapake aturan sing padha. Dadi - kampanye kasebut ditambah karo sisa kampanye formula, ing sampah.

Nindakake Aja. Aja Nindakake

Napa ing jagad blog bakal ngasilake kekuwatan kaya ing web? Sawetara wong nganggep amarga partisipasi akeh, konten akeh, lan keahlian sing diwenehake blogger ing konten kasebut. Aku yakin sing duwe pengaruh ... nanging ora kabeh.

Bagéan sing nggawe blog dadi narik kawigaten yaiku kepiye cara ora cocog karo standar jurnalistik normal. Sawetara blogger melu gelut kucing karo sayembara. Blog ing nggawe blog dhuwit babagan panedhaan sing apik. Kadhangkala aku seneng ngomong babagan politik lan iman (lan meh mesthi entuk tanggepan wisa).

Lady SnappleBlog nyedhiyakake konten lan kepribadian, sing ora asring ana gandhengane karo blogging perusahaan.

Elingi iklan Snapple sing misuwur wiwit taun kepungkur? Panganggone Wendy Kaufman, Snapple Lady, ndadekake penjualan Snapple munggah saka 23 yuta dolar saben taun dadi 750 yuta saben taun ing taun 1995. Wendy lagi mangsuli surat penggemar menyang Snapple ing jamane dhewe, lan agensi kasebut mikir manawa bakal dadi gedhe cara kanggo promosi merek. Iklan kasebut sukses banget!

Quaker njupuk alih, Wendy dibebasake, lan kabeh dadi kaput… nderek rumus! Quaker pungkasane nyerah lan ayo Snapple lunga. Saiki Wendy dadi mitra ing Wendy Wear - nyandhang kegiatan ukuran plus kanggo wanita, promosi liwat blog mesthi!

Mbalik menyang tujuwanku - gunakake web kanggo menehi inspirasi kanggo sampeyan lan nemokake ide anyar babagan apa sing ditindakake masarakat kanggo pasar produke. Aja ngetutake formula… eksperimen! Gawe rumus dhewe!

One comment

  1. 1

    Aku ukara pungkasan - "Gawe rumus dhewe!" - sing paling penting. Ing basa bisnis, diarani Praktik Paling Apik. Sejatine, temokake apa sing bisa digunakake, ngapiki, lan banjur nggunakake kasebut minangka prosedur operasi standar. Iki sing ditindakake Starbucks.

    Dheweke njupuk pelajaran babagan produksi massal Henry Ford, lan digunakake kanthi mandhiri ("Sampeyan bisa duwe warna sing dikarepake, yen mung nada bumi"), sing nggawe dheweke sukses amarga bisa mudhun biaya, dheweke bisa kontrol pengalaman konsumen, lan tindakake mung perkara-perkara sing nggawe dheweke sukses tanpa akeh ngira-ngira lan nyoba perkara sing bisa gagal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.