Analytics & TesContent MarketingEnablement Sales

Apa Strategi kanggo Pamulihan Pelanggan?

webtrends-numberIng pirang-pirang kiriman sing wis dakkandhakake "Njaluk, tetep lan tuwuh" strategi kanggo perusahaan supaya bisa nambah usahane, nanging siji aspek sing dakkira ora nate ditulis yaiku mbaleni pelanggan Amarga aku ana ing industri piranti lunak, aku arang banget ndeleng pelanggan bali, mula kita ora nggabungake taktik kanggo nyoba supaya pelanggan bisa entuk maneh. Sanadyan iku kudune ora kudu ditindakake.

Aku ing konferensi WebTrends Engage lan CEO Alex Yoder ngrembug babagan strategi lan pulih minangka strategi kaping papat. Pengumuman WebTrends duwe kemitraan karo Radian6 nuduhake strategi pemulihan sing kuat - ora mung kemampuan kanggo ngrungokake apa sing diandharake konsumen, nanging alur kerja sing bisa ditindakake kanggo menehi tugas lan prioritasake sumber media sosial (kanthi pengaruh).

Kita urip kanthi jagad sing murah, volume akeh lan perusahaan ora angel ngatur akeh pelanggan sing nyebar ing media sing ora kaetung. Sistem kasebut minangka sarana sing penting kanggo komunikasi kanthi efektif karo pelanggan, ngatur reputasi lan nemokake prospek.

Kanthi tembung liya, gabungan, platform ngidini perusahaan ora mung bisa ngawasi reputasi kanthi real-time, nanging uga reaksi langsung menyang obrolan. Iki minangka win-win kanggo konsumen lan perusahaan… konsumen bisa nggunakake jaringan lan hubungane supaya perusahaan ngrungokake, ora mung ndhelikake nomer 1-800 kanthi pituduh tanpa wates kanggo ngarahake pelanggan sing nesu dadi lali.

Kanggo nyoba metodologi, aku tweeted babagan WebTrends sajrone presentasi lan WebTrends 'Jascha Kaykas-Wolff dhewe nemokake aku ing pamirsa sajrone Keynote lan nuduhake nyebutake babagan Twitter ing iPhone. Barang keren! WebTrends uga ngumumake Open Exchange - platform data mbukak sing nyedhiyakake akses gratis menyang klien liwat API. Nalika dilebokake, "Iki data sampeyan, sampeyan ora kudu dikenani biaya!" (Amin!). Dheweke uga ngluncurake jaringan pangembangan.

Sawetara bisa uga kuwatir amarga volume data sing dikumpulake bisnis babagan para pelanggan. Alex nyebutake salah sawijining perusahaan sing dituku lan duwe luwih saka 2,000 elemen data babagan dheweke. Aku ora kuwatir babagan sepira perusahaan ngerti babagan aku ... Aku luwih prihatin manawa nggunakake utawa ora informasi kasebut kanggo nambani aku!

Apa sampeyan duwe strategi pemulihan kanggo pelanggan sing wis kari? Kayane wong sing wis ngerti babagan produk, perusahaan sampeyan, lsp. Bisa uga dadi pelanggan sing bisa menang maneh… lan bisa uga luwih murah yen entuk kabeh pelanggan anyar. Yen sampeyan perusahaan perusahaan, sampeyan bisa uga pengin ndeleng demonstrasi Radian6 lan priksa luwih jero Analytics integrasi kanggo nemtokake apa wis cocog karo kabutuhan sampeyan.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

  1. Hi Douglas,

    Muga-muga aku ana ing acara kasebut, mula matur nuwun kanggo ringkesan intine lan uga nulis babagan pengumuman kemitraan WebTrends / Radian6.

    Aku seneng karo perspektif sampeyan amarga menehi perusahaan kesempatan gedhe kanggo nambah layanan pelanggan lan ngrungokake pelanggan, "ora mung ndhelikake nomer 1-800" kaya sing sampeyan ucapake.

    Perusahaan duwe kesempatan kanggo dadi luwih pribadi, responsif, lan mbangun ekuitas hubungan karo pelanggan kanthi cara anyar liwat ngrungokake & nanggapi online.

    Cheers,
    Marcel
    Radian6

  2. Douglas,

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo dadi karo kita ing Engage. Sanadyan sampeyan tweeted iku kesusu, aku ora mikir kiriman sampeyan nggambarake apa wae.

    Aku wis ngentekake mayoritas karir ing piranti lunak / pemasaran lan aku bakal ujar manawa strategi pemulihan pelanggan penting kanggo sukses jangka panjang. Preduli produk sing sampeyan adol, tandha sejatine merek sing unggul yaiku cara nambani pelanggan nalika ana sing salah. Iku bener kanggo kita ing piranti lunak uga.

    Ing kirim sampeyan nyebutake yen aku nemokake sampeyan lan nuduhake tweet sampeyan ing iPhone. Rame banget, mula aku ora bisa nerangake kabeh critane. Apa aku nuduhake sampeyan tandha wektu nyata sing dikirim menyang kula liwat Webtrends Social Measurement powered by Radian6. Kita nggunakake alat ing timku dina iki lan tresna; tim Radian6 apik tenan karya karo.

    Aku mung bisa teka lan ngucapake salam tinimbang nindakake kanthi digital :)

    Jascha
    Tren web

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web