Apa Strategi kanggo Pamulihan Pelanggan?

Recovery

webtrends-numberIng pirang-pirang kiriman sing wis dakkandhakake "Njaluk, tetep lan tuwuh" strategi kanggo perusahaan supaya bisa nambah usahane, nanging siji aspek sing dakkira ora nate ditulis yaiku mbaleni pelanggan Amarga aku ana ing industri piranti lunak, aku arang banget ndeleng pelanggan bali, mula kita ora nggabungake taktik kanggo nyoba supaya pelanggan bisa entuk maneh. Sanadyan iku kudune ora kudu ditindakake.

Aku ing konferensi WebTrends Engage lan CEO Alex Yoder ngrembug babagan strategi lan pulih minangka strategi kaping papat. Pengumuman WebTrends duwe kemitraan karo Radian6 nuduhake strategi pemulihan sing kuat - ora mung kemampuan kanggo ngrungokake apa sing diandharake konsumen, nanging alur kerja sing bisa ditindakake kanggo menehi tugas lan prioritasake sumber media sosial (kanthi pengaruh).

Kita urip kanthi jagad sing murah, volume akeh lan perusahaan ora angel ngatur akeh pelanggan sing nyebar ing media sing ora kaetung. Sistem kasebut minangka sarana sing penting kanggo komunikasi kanthi efektif karo pelanggan, ngatur reputasi lan nemokake prospek.

Kanthi tembung liya, gabungan, platform ngidini perusahaan ora mung bisa ngawasi reputasi kanthi real-time, nanging uga reaksi langsung menyang obrolan. Iki minangka win-win kanggo konsumen lan perusahaan… konsumen bisa nggunakake jaringan lan hubungane supaya perusahaan ngrungokake, ora mung ndhelikake nomer 1-800 kanthi pituduh tanpa wates kanggo ngarahake pelanggan sing nesu dadi lali.

Kanggo nyoba metodologi, aku tweeted babagan WebTrends sajrone presentasi lan WebTrends 'Jascha Kaykas-Wolff dhewe nemokake aku ing pamirsa sajrone Keynote lan nuduhake nyebutake babagan Twitter ing iPhone. Barang keren! WebTrends uga ngumumake Open Exchange - platform data mbukak sing nyedhiyakake akses gratis menyang klien liwat API. Nalika dilebokake, "Iki data sampeyan, sampeyan ora kudu dikenani biaya!" (Amin!). Dheweke uga ngluncurake jaringan pangembangan.

Sawetara bisa uga kuwatir amarga volume data sing dikumpulake bisnis babagan para pelanggan. Alex nyebutake salah sawijining perusahaan sing dituku lan duwe luwih saka 2,000 elemen data babagan dheweke. Aku ora kuwatir babagan sepira perusahaan ngerti babagan aku ... Aku luwih prihatin manawa nggunakake utawa ora informasi kasebut kanggo nambani aku!

Apa sampeyan duwe strategi pemulihan kanggo pelanggan sing wis kari? Kayane wong sing wis ngerti babagan produk, perusahaan sampeyan, lsp. Bisa uga dadi pelanggan sing bisa menang maneh… lan bisa uga luwih murah yen entuk kabeh pelanggan anyar. Yen sampeyan perusahaan perusahaan, sampeyan bisa uga pengin ndeleng demonstrasi Radian6 lan priksa luwih jero Analytics integrasi kanggo nemtokake apa wis cocog karo kabutuhan sampeyan.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Muga-muga bisa ana ing acara kasebut, mula matur nuwun amarga ringkesan intine lan uga nulis babagan woro-woro kemitraan WebTrends / Radian6.

    Aku seneng banget karo perspektif sampeyan kaya perusahaan sing duwe kesempatan gedhe kanggo ngapikake layanan pelanggan lan luwih ngrungokake para pelanggan, "ora mung ndhelik ing nomer 1-800" kaya sing sampeyan ucapake.

    Perusahaan duwe kesempatan dadi pribadi, responsif, lan nggawe ekuitas hubungan karo para pelanggan kanthi cara anyar liwat ngrungokake online & nanggapi.

    Cheers,
    Marcel
    Radian6

  2. 2

    Douglas,

    Matur nuwun sanget amarga sampeyan wis melu ing Engage. Sanajan sampeyan tweet iku kesusu, aku ora mikir kiriman sampeyan ora nuduhake apa-apa.

    Aku wis ngenteni mayoritas karir ing piranti lunak / pemasaran lan aku bakal ujar manawa strategi pemulihan pelanggan penting banget kanggo sukses jangka panjang. Preduli produk sing sampeyan adol, tandhane merek utama yaiku cara nindakake pelanggan nalika ana kesalahan. Pancen bener kanggo kita ing piranti lunak.

    Ing kiriman sampeyan ujar manawa aku nemokake sampeyan lan nuduhake tweet sampeyan ing iPhone. Swarane banter, mula aku ora bisa nerangake kabeh critane. Sing dakkirimake yaiku tandha nyata sing dikirim menyang aku liwat Pengukuran Sosial Webtrends didhukung dening Radian6. Kita nggunakake alat ing timku saiki lan seneng; tim Radian6 pancen bisa digarap.

    Aku kebeneran bisa teka lan ngucapake salam tinimbang nindakake kanthi digital :)

    Jascha
    Webtrends

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.