Geotoko: Kampanye Berbasis Lokasi Multi-Platform

Tangkapan layar 2011 02 02 jam 6.01.39 PM

Kapan aku njupuk wektu kanggo ngobrol karo kanca ing industri, aku mesthi sinau babagan alat sing anyar lan apik tenan. Dina iki aku ngomong karo Pat Coyle. Pat mbukak perdana Agensi Pemasaran Olahraga, Media Coyle. Dheweke nuduhake Geotoko karo aku - pemasaran adhedhasar lokasi nyata-nyata lan Analytics platform.

Iki minangka alat sing apik banget, nggabungake kemampuan nggunakake pasar Kothak wedhi, Twitter lan Gowalla karo Facebook Places ing dalan. Saiki wis Panggonan Google nambah check-in, aku yakin uga wis kasedhiya!

Mangkene sawetara sorotan saka situs Geotoko:

  • Mbangun Promosi ing Multiple Platform Dumasar Lokasi - Kanthi tuntunan kampanye Geotoko sing gampang digunakake, sampeyan bisa nggawe promosi adhedhasar lokasi kanggo Foursquare, Facebook Places & Gowalla sajrone sawetara menit.
  • Pelacakan Pengunjung Langsung & Teknologi Peta Panas - Entuk akses menyang lokasi nyata-wektu sing kuat Analytics, analisa prilaku check-in pangguna lan kumpulake intelijen kompetitif nggunakake teknologi Peta Panas Geotoko.
  • Atur Multiple Lokasi Ing Siji Papan - Gampang ngunggah lan ngatur ewonan lokasi ing siji platform kuat. Kita bakal kanthi otomatis cocog lokasi sampeyan menyang papan ing Foursquare & Facebook Places.

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Aku kudu ngomong yen sawise ndeleng demo video, aku kesengsem banget karo kesederhanaan aplikasi iki. Aku ora yakin sapa sing dadi pesaing utamane, nanging wis dadi kasus bisnis sing luwih kuwat kanggo nggabungake akun lan nawakake solusi mandheg kanggo nglakokake lan ngatur kampanye lan transaksi. Ana startup liyane ing Boston sing bisa dakpikir kanthi diarani OfferedLocal sing uga padha. Sampeyan bisa uga kudu mriksa. Review apik, Doug.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.