Geotoko: Kampanye Berbasis Lokasi Multi-Platform

Tangkapan layar 2011 02 02 jam 6.01.39 PM

Kapan aku njupuk wektu kanggo ngobrol karo kanca ing industri, aku mesthi sinau babagan alat sing anyar lan apik tenan. Dina iki aku ngomong karo Pat Coyle. Pat mbukak perdana Agensi Pemasaran Olahraga, Media Coyle. Dheweke nuduhake Geotoko karo aku - pemasaran adhedhasar lokasi nyata-nyata lan Analytics platform.

Alat sing cukup nyengsemake, nggabungake kemampuan nggunakake pasar Kothak wedhi, Twitter lan Gowalla karo Panggonan Facebook ing dalan. Saiki wis Panggonan Google nambahake check-in, aku yakin manawa uga wis kasedhiya!

Mangkene sawetara sorotan saka situs Geotoko:

  • Mbangun Promosi ing Multiple Platform Dumasar Lokasi - Kanthi tuntunan kampanye Geotoko sing gampang digunakake, sampeyan bisa nggawe promosi adhedhasar lokasi kanggo Foursquare, Facebook Places & Gowalla sajrone sawetara menit.
  • Pelacakan Pengunjung Langsung & Teknologi Peta Panas - Entuk akses menyang lokasi nyata-wektu sing kuat Analytics, analisa prilaku check-in pangguna lan kumpulake intelijen kompetitif nggunakake teknologi Peta Panas Geotoko.
  • Atur Multiple Lokasi Ing Siji Papan - Gampang ngunggah lan ngatur ewonan lokasi ing siji platform kuat. Kita bakal kanthi otomatis cocog lokasi sampeyan menyang papan ing Foursquare & Facebook Places.

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Sampeyan taruhan, Pallian! Pat ngandika sampeyan wong munggah ing Vancouver, banget. Aku pancene sekolah ing dhuwur sadurunge pindhah bali menyang Amerika. Ing 3 kutha paling ndhuwur ing donya!

  2. 3

    Aku kudu ngomong yen sawise ndeleng demo video, aku cukup kesengsem karo gamblang saka aplikasi iki. Aku ora yakin sapa sing dadi pesaing utama, nanging mesthi dadi kasus bisnis sing luwih kuat kanggo nggabungake akun lan nawakake solusi siji-mandeg kanggo nglakokake lan ngatur kampanye lan tawaran. Ana wiwitan liyane saka Boston sing bisa dakkira diarani OfferedLocal sing meh padha. Bisa uga worth njupuk dipikir ing. Review apik, Doug.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.